yksilövalmennus - varmista aidosti vaikuttava henkilökohtainen valmennuspolku.

Yksilövalmennus on tapa varmistaa yksilöllinen ja menestyksekäs valmennuspolku. Saat valmennusta juuri omiin tarpeisiisi, menestyt arjen turbulenssissa ja varmistat siten itsellesi parhaat itsensä johtamisen taidot sekä kirkastat oman strategiasi, henkilökohtaisen kehityssuunnitelmasi©. 

Yksilövalmennuksen toimivat ja käytännönläheiset itsensä johtamisen menetelmät auttavat sinua tekemään arjessasi konkreettisia muutoksia tavoitteesi eteen. Henkilökohtainen sparraus valmentajien kanssa taas vahvistaa menetelmien tehoa.

4 faktaa yksilövalmennuksesta.

Valmennuspolku lähtee käyntiin nykytilasi kartoittamisesta, reflektoinnista. Teet itsearvioinnin sekä henkilökohtaisen resilienssikyselyn©, jonka pohjalta voit valita itsellesi parhaimmat ja toimivimmat valmennusmoduulit. Lisäksi käynnistät oman kehityssuunnitelmasi©.

Valmennuspolun varrella saat valmentajilta henkilökohtaista sparrausta varmistaaksesi menetelmät arjessa sekä torpataksesi vastaan tulevia esteitä. Sparrauksessa muodostamme yhdessä näkemyksen vahvuuksistasi ja kehityskohteistasi suhteessa haluttuun tavoitteeseen.

Henkilökohtainen kehityssuunnitelma© laaditaan nykytilan kartoituksen pohjalta. Itsearvioinnin ja resilienssikyselyn© pohjalta selviää, missä mennään nyt ja mitä on tarve sekä halu muuttaa. 

Kehityssuunnitelmassa määritellään selkeä tavoite ja toimenpiteet sen saavuttamiseksi sekä tehokas seuranta ja mittarit. Valmennuksen menetelmillä varmistetaan, että suunnitelma ei jää suunnitelman tasolle, vaan se siirtyy varmasti käytäntöön arjessa.

Yksilövalmennus tarjoaa sinulle mitä mainioimmat työkalut, joilla varmistat tavoitteisiisi pääsyn.

  • Jatkuva itsearviointi, reflektointi
  • Henkilökohtainen resilienssiprofiili©
  • Henkilökohtainen kehityssuunnitelma©
  • Ajanhallinnan työkalupakki
  • Työpäivämuotoilun työkalu
  • Osaamisen kartoitus
  • Vaikuttajaprofiili©
  • Esihenkilön työkalupakki

Yksilövalmennuksen peruspakettiin kuuluu 2 x henkilökohtainen sparraus, jonka avulla varmistetaan, että saat varmasti riittävän avun henkilökohtaisen kehityssuunnitelmasi© toteuttamiseen.

Henkilökohtaista sparrausta voit halutessasi hankkia aina lisää koko valmennuspolun ajan ja myös sen jälkeen. 

jo monissa organisaatioissa käytetään
10 % työajasta itsensä kehittämiseen.
haluatko sinäkin olla edelläkävijöiden joukossa? 

Varmista itsesi johtamisen ja kehittämisen taitojen ajantasaisuus joko itsellesi tai organisaatiollesi.
Yksilövalmennus on valmennusta valmennettavan henkilökohtaisiin tarpeisiin.

Kenelle valmennus sopii:

Valmennus sopii kaikille, jotka haluavat panostaa omiin itsensä johtamisen taitoihin, saavuttaa tavoitteensa, oppia sulautumaan jatkuvaan muutokseen tehokkaasti.

valitse yksilövalmennus, kun...

HALUAT KEHITTää itsensä johtamisen taitojasi sekä parantaa suorituskykyäsi muutoksessa

Kukapa ei haluaisi kehittää omia taitojaan. Usein kehitys jää muiden kiireiden jalkoihin. Yksilövalmennuksesta saat juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyn kokonaisuuden. Et ole valmennuspolullasi yksin, vaan saat varmasti tarvitsemasi tuen.

haluat tarjota henkilöstöllesi räätälöidyn valmennuskokonaisuuden

Organisaatioiden arkipäivä on jatkuvaa muutosta ja kiireen hallintaa. Itsensä johtamisen taitoja todella tarvitaan. Jos haluat menestyä itsesi ja joukkojesi johtajana, sinun kannattaa ehdottomasti tarjota henkilöstöllesi yksilöityä henkilökohtaista valmennusta.

yksilövalmennus: henkilökohtainen valmennuspolkusi

orientaatio: reflektointi.

Itsearvio nykytilanteesta ja henkilökohtainen resilienssikysely©, joiden pohjalta saat suosituksen juuri sinulle sopivista itsensä johtamisen moduuleista. Valinta on tietysti sinun. Henkilökohtaisen Resilienssiprofiilin© avulla sinulle selviää nykyiset muutostaitosi ja kehitettävät osa-alueet.

moduuli 1: valjasta resilienssisi.

Itsensä johtamisen perusta on suorituskyky muutoksessa, sillä itsensä kehittäminen ja johtaminen on jatkuvaa muutosta. Johda itsesi menestykseen arjen muutostilanteissa. Käynnistä henkilökohtainen kehityssuunnitelmasi©. 

moduuli 2: itsensä johtaja. paras johtaja.​

Johda itseäsi oikein arjen turbulenssissa. Ymmärrä tekemisesi merkitys ja oma tapasi toimia. Tässä moduulissa saat kattavan käsityksen itsensä johtamisesta. Lisäät ymmärrystä omasta toiminnastasi sekä peilaat sitä 360° ympärillesi.

moduuli 3: tavoite kirkkaaksi. 3 kirkkainta tähteä.

Jos tavoitteesi kaipaa täydellistä perkaamista, uudelleen asettamista tai kirkastamista, kannattaa valita tämä moduuli. Tavoitteiden jalostaminen on tekemisen keskiössä, jonka lopputuloksena saat 3 kirkkainta tavoitettasi. Tämä moduuli on todellinen tavoitteellisen tekemisen ABC.

moduuli 4: MITÄ? ajanhallinnan fokus.

Tässä moduulissa suuntaat fokuksen oikeisiin asioihin ja edistämään tavoitettasi. Opit tekemään arjen kriittiset valinnat ja priorisoimaan. Opit menetelmän, jonka avulla säilytät fokuksen tiukoissakin tilanteissa.

moduuli 5: MITEN? ajanhallinnan tehokeinot.

Otat ajanhallinnan tehokeinot käyttöön ja saat konkreettisia apuja ja vinkkejä arjen turbulenssiin. Laitat sähköpostin, palaverit ja tehtävälistat uuteen uskoon sekä otat myös uudet rutiinit hyötykätttöön. Opit delegoimaan ja kieltäytymään eli sanomaan kohteliaasti EI.

moduuli 6: muotoile työpäiväsi.

Tässä moduulissa suunnittelet täydellisen työviikkosi, ajanhallintasi perustuksen, joka auttaa sinua hallitsemaan kalenteriasi. Johdat asioita, eivätkä asiat johda sinua. Valjastat käyttöösi myös kaikki hybridityöskentelyn hyödyt.

moduuli 7: vahvista osaamisesi, arvosi ja vahvuutesi.

Tämän moduulin jälkeen olet itsevarma, tunnistat osaamisesi ja arvosi. Saat myös itsetuntemuksesta rohkeutta arjen haastaviin tilanteisiin ja valintoihin sekä käännät kehitysalueet vahvuuksiksi. Bonuksena tässä moduulissa kirkastat myös henkilöbrändiäsi.

moduuli 8: 360° ajattelu työyhteisössä.

Opit ajattelemaan 360° ympärillesi. Päätät mikä on viestisi muille. Ymmärrät vuorovaikutuksen tekijät ja vaikutuksen. Havahdut ja teet suunnitelman sille, miten vaikutat parhaalla mahdollisella tavalla tiimiisi, kollegaasi, esihenkilöösi. Niin metsä vastaa kuin sinne huudat.

moduuli 9: esihenkilön työkalupakki.

Jos olet esihenkilö, tämä moduuli on sinua varten. Opit johtamaan tiimiäsi valmentaen, näytät parasta esimerkkiä. Tunnistat erilaiset ihmistyypit ja opit pärjäämään haastavissakin tilanteissa. Johda itseäsi, johda muita.

henkilökohtainen sparraus x 2.

Valmennuspolkuusi sisältyy henkilökohtainen sparraus kaksi kertaa valmentajan kanssa. Sparrauksessa voit kysyä mieltäsi askarruttavia asioita, sparrailla näkökulmia ja haastaa itseäsi. Sparrauksessa peilataan henkilökohtaista kehityssuunnitelmaasi© läpi ja tehdään tarvittavia korjausliikkeitä parhaan lopputuloksen varmistamiseksi. 

Voit hankkia valmennuksen työnantajasi kautta, jolloin sen voi vähentää yrityksen verotuksessa. Jos olet yrittäjä, voit vähentää valmennuksen yrityksesi verotuksessa. Henkilöasiakkaana voit lisätä valmennuksen tietenkin veroilmoitukseesi tulonhankkimismenoksi.

Luotamme menetelmiimme ja niillä on saatu mahtavia konkreettisia tuloksia aikaiseksi. Tule mukaan ilman riskiä. Jos et usko onnistuvasi saavuttamaan valmennuksemme avulla lupaamiamme tuloksia, voit pyytää rahasi takaisin 30 päivän sisällä ostoksestasi.

★★★★★
"Koulutus oli hyvin suunniteltu ja eteni jouhevasti. Kouluttajat olivat ammattitaitoisia ja tiesivät mistä puhuvat, sekä heidän laaja ammatillinen kokemus antoi hyvän pohjan esimerkeille"

Toni Lehkonen
SOK Kiinteistöässä
★★★★★
“Kiitos koronan sain aikaiseksi lähteä valmennuksiin mukaan. Kävin kaksi valmennusta ja molemmista anti oli tosi hyvä. Sain paljon vinkkejä oman toiminnan tehostamiseen ja tarkkailuun. Uskon, että nämä kantaa pitkälle! Kiitos Love it Valmennus.”

Eve
verkkovalmennusasiakas
★★★★★
"Halusimme tarjota asiantuntijatehtävissä työskenteleville yhdistyksemme jäsenille jotakin uutta - itsensä johtamisen taitoja oman arjen johtamiseen. Love it Valmennuksen etävalmennussarja tarjosi laajan kattauksen ajatuksia herättävistä teemoista. Love it Valmennuksen tiimi Noora & Emilia hoitivat kaikki käytännön järjestämisen ilmoittautumisesta palauteanalyyseihin asti, mikä teki siitä meille erittäin helppoa, kaiken kaikkiaan valmis paketti."

Mona-Lisa Näreaho, puheenjohtaja,
Helsingin Toimihenkilöt Pro ry - Ammattiliitto Pro
★★★★★
“Arvostan Love itin valmentajissa sitä, että heillä on paljon kokemusta organisaatioista ja työelämästä. Se tuo vinkkeihin ja sparraukseen aitoa näkemystä.”

Joni
verkkovalmennusasiakas
★★★★★
"Tämä valmennus avasi itsetuntemustani valtavasti ja sain avaimet käteen itseni johtamiseen! Ymmärrän omaa ja muiden toimintaa arjen tilanteissa aivan uudessa valossa."

Mikko
Valjasta resilinessisi -valmennuksen osallistuja

yksilövalmennus sisältää:

Yksilövalmennuksen
peruspaketti sisältää:

- valmennusmoduulin 1
- 2 vapaavalintaista moduulia
- 2 henkilökohtaista sparrausta

Lisämoduuli
+
Henkilökohtainen sparrauskerta
450 €/kpl

Oletko kiinnostunut hankkimaan yksilövalmennuksen koko organisaatiollesi tai omalle tiimillesi?

Valmennukseen voidaan sisällyttää henkilökohtaisten sparrausten lisäksi myös tiimisi yhteiset sparraustuokiot.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan asiasta lisää ja suunnitellaan juuri sinun tiimillesi sopiva valmennus.

me autamme sinua matkalla tavoitteisiisi.

Haluamme auttaa sinua kehittämään itsesi johtamisen taidot huippuunsa. Lopputuloksena pääset tavoiteisiisi, sopeudut arjen muutoksiin nopeasti, ohjaat kalenteriasi ja sidosryhmiäsi. Olet yksinkertaisesti oman tekemisesi ohjuri. 

Me tiedämme, miten haastavaa arjen tasapainoilu voi muutosten turbulenssissa olla ja että itsensä kehittämiseen on vaikea vapauttaa aikaa. Me tiedämme myös, että panostus kannattaa ja se kannattaa tehdä kerralla oikein. 

Haluamme auttaa sinua valjastamaan omat taitosi hyötykäyttöön. Teemme yhdessä sinusta parhaan itsensä johtajan.

Emilia & Noora

usein kysyttyjä kysymyksiä

Yhteen valmennusmoduuliin menee keskimäärin aikaa 1 kuukausi työn ohella, mutta kaikki materiaali on käytössäsi vuoden. Ei siis huolta! Ehdit hyvin syventää oppejasi vuoden aikana ja palata materiaaleihin tarvittaessa.

Kyllä. Valmennuksen voi vähentää verotuksessa, joko työnantajasi, yrityksesi tai sinä itse.

Tiedämme, että valmennuksessa opettamamme menetelmät ovat toimivia ja tulet varmasti saavuttamaan niiden avulla tuloksia. Siksi uskallamme myöntää verkkovalmennukselle täyden tyytyväisyystakuun.

Jos siis et usko onnistuvasi saavuttamaan valmennuksemme avulla lupaamiamme tuloksia, voit pyytää rahasi takaisin 30 päivän sisällä ostoksestasi. 

Kerro, miksi tarvitset valmennusta työssäsi ja mitä voit sen avulla saavuttaa. Kirkastat tavoitteesi, suuntasi on selkeä ja saat yksinkertaisesti aikaan enemmän ja lyhyemmässä ajassa. Kerro myös, että työnantaja saa rahallisen panostuksen moninkertaisena takaisin kun tavoitteesi kirkastuu ja priorisointisi tehostuu.

varmista oma henkilökohtainen strategiasi, kehityssuunnitelmasi© ja ennen kaikkea haluamasi lopputulos.

Hinta 1950 € (alv 0%)

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

[email protected]

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

[email protected]

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Tilaan uutiskirjeen
Hyväksyminen*

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

[email protected]

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

[email protected]