varmista menestyksesi -verkkovalmennus.

Varmista menestyksesi -verkkovalmennuksessa opit luomaan itsellesi konkreettisen menestyssuunnitelman, henkilökohtaisen strategiasi, joka auttaa etenemään kohti uraunelmaasi joko yrittäjänä tai palkkatyössä.

Menestys-valmennuksen toimivat ja konkreettiset itsensä johtamisen menetelmät auttavat löytämään työstä kaivatun merkityksellisyyden ja auttavat kietomaan henkilökohtaiset tavoitteet osaksi liiketoiminnan tavoitteita.

4 faktaa verkkovalmennuksesta.

4 faktaa verkko-valmennuksesta.

Sinäkin voit menestyä! Menestysjohtaminen on kattotermi kaavalle, joka mahdollistaa omannäköisen menestyksen jokaiselle.

Menestysjohtamisen kaava toimii sekä työpaikalla että henkilökohtaisessa elämässä ja parhaillaan tämä kaksi kulkevat käsikädessä.

Menestysjohtaminen pitää sisällään arvojen, vahvuuksien ja kehitysalueiden tunnistamisen ja tahtotilan luomisen niiden kautta. Nämä ovat pohjana tavoitteille, joiden saavuttamista tuetaan erilaisin keinoin ja motivaatiota ylläpitämällä.

Juuri SINUN näköinen menestys! Menestysjohtamisen kaava on merkityksellisen työn ja elämän lähtökohta.

Menestysprosessilla tarkoitetaan konkreettisia keinoja ja askelia, jotka ovat osa menestysjohtamisen kaavaa.

Paperilla prosessi on aina sama, oli kyse pienemmästä tai isommasta menestystarinasta, mutta ensin sinun tulee oppia miten prosessi mennään läpi käytännössä. Valmennuksessa käyt yksi kerrallaan läpi jokaisen menestysprosessin askeleen ja teen samalla prosessin vaatimia konkreetisia tekoja.

Menestyssuunnitelma© koostuu pienistä askelista, jotka aikataulutat ja sitoudut tekemään.

Valmennuksessa teet itsellesi oman menestyssuunnitelman, jota lähdet toteuttamaan ja mittaat jatkuvasti tekemisiäsi asoita. Näin luot itsellesi rutniinin, jossa opit ja kehityt.

Menestyskierre on kaiken yllämainitun lopputulos. Kun opit menestysjohtamisen kaavan, käyt läpi menestyksen vaatiman prosessin ja teet itsellesi suunnitelman, on menestuskierre taattu.

Valmennuksessa oppimiesi tietojen, tapojen ja rutiinien avulla voit toistaa menestyksen saavuttamista useissa eri tavoitteissa ja myös eri elämän osa-alueilla.

kuinka kauan olet haaveillut esimerkiksi uramenestyksestä ilman, että olet tehnyt jotain asialle?

Oletko sinäkin haaveillut alanvaihdosta, paremmasta palkasta tai siitä, että oppisit hyödyntämään tehokkaammin vahvuuksia urallasi? Vai onko unelmissasi ollut luoda menestyvä yritystoiminta, jossa pääset tekemään asioita, joita rakastat? Vai haluatko yksinkertaisesti saavuttaa tavoitteesi varmemmin, nopeammin ja kirkkaammin?

Omannäköisesi menestys on ehkä pyörinyt mielessäsi jo kuukausia tai jopa vuosia, mutta et vielä ole onnistunut tekemään unelmistasi tavoitteita tai totta.

Kenelle valmennus sopii:

Kaikille menestyksennälkäisille, jotka haluavat oppia toistuvasti saavuttamaan asettamiaan tavoitteita työssä ja muussa elämässä merkitykselliseltä tuntuvalla tavalla.

kaipaat tukea menestykseen, jos...

HALUAT KEHITTYÄ NYKYISELLÄ URAPOLULLASI PALKKATYÖSSÄ

Olet potkua nykyiseen urapolkuusi. Haluat varmistaa arvomaailmasi mukaisen toimintatavan ja hyödyntää vahvuuksiasi aiempaa paremmin ja oppia uutta. Saatat myös haluta nostaa palkkatasoasi tai edetä uusiin kiinnostaviin tehtäviin.

Haluat yksinkertaisesti tehdä unelmistasi konkreettisia tavoitteita ja totta!

haluat menestyä työssäsi yrittäjänä tai haaveilet yrittäjyydestä

Suunnittelet oman yrityksen perustamista tai sivutoimista liiketoimintaa, mutta et uskalla ottaa ensimmäistä askelta. Yrittäjänä menestyminen tuntuu vaikealta, etkä tiedä miten saisit varmistettua reitin ja voisit päästä yrittäjänä haluamaasi pisteeseen.

Tai saatat jo olla yrittäjä etkä vielä ole onnistunut kasvattamaan liiketoimintaasi toivomallasi tavalla.

miltä tuntuisi, jos voisit jo tänään aloittaa etenemisen unelmaasi kohti ja välttää yleisimmät sudenkuopat?

Ihan liian useat jättävät uraunelmansa toteuttamatta, koska eivät tiedä miten lähtisivät liikkeelle tai kompastuvat ensimmäisiin esteisiin. Menestyminen voi olla haastavaa, mutta sen ei tarvitse olla sellaista sinulle.

Merkityksellisuus ja sitoutuminen ovat menestymisen tulosta, joten prosessin oppiminen ja hyödyntäminen on ensisijaisen tärkeää.

varmista menestys -verkkovalmennus

Varmista menestys -verkkovalmennuksessa opit tehokkaan Menestysjohtaminen© -menetelmän, jonka avulla etenet hallitusti kohti omannäköistäsi menestystä ja vältät tekemästä yleisimpiä virheitä.

Menestysjohtaminen©-menetelmän mukaisesti opit myös, mitä ovat menestysprosessi©, menestyskierre© sekä menestyssuunnitelma©.

MENESTYS-JOHTAMISEN MENETELMÄ

Askel 1: päätös ja tahtotila

Ensimmäisessä askeleessa määrittelet, mitä menestys on sinulle. Opit ja onnistut tekemään pitävän päätöksen mennä unelmaasi kohti. Et enää jää unelmiesi tavoittelussa puolitiehen.

Askel 2: arvot, vahvuudet ja kehitysalueet voimavaroiksi

Toisessa askeleessa tunnistat omat arvosi, jotka toimivat Menestyssuunnitelmasi© peruskalliona. Opit myös tunnistamaan taitojasi ja vahvuuksiasi ja käännät kehitysalueesi voimavaroiksesi. Arvojen ja vahvuuksien varaan rakentuva menestys tuntuu oikealta saavuttaa.

Askel 3: juurisyyt & kirkas tavoite

Opit kartoittamaan nykytilanteesi, jotta näet, mistä lähdet liikkeelle. Kirkastat tavoitteesi ja löydät menestyksellesi selkeän suunnan. Opit määrittelemään suunnallesi tarkat juurisyyt ja perustelut, jotka auttavat varmistamaan sen, että olet matkalla kohti sitä, mitä todella haluat.

Askel 4: motivaatio

Mitä tehdä, jos motivaatio on hukassa? Motivaatio voi olla hukassa, vaikka kyse olisi ponnisteluista unelmiemme eteen. Opit, miten onnistut löytämään motivaation vaikeilla hetkillä ja pitämään sitä yllä. Opit myös virittämään mielentilasi niin, ettei se rajoita menestystäsi. Saat tietää, mitkä asiat estävät sinua uskaltamasta ja uskomasta itseesi, ja opit irrottautumaan niistä.

Askel 5: esteiden torppaus

Opit tietämään, millaisia esteitä tiellesi voi tulla, valmistaudut niihin ja kun este jossain vaiheessa tulee tiellesi, tiedät, mitä sinun tulee tehdä.

Näin et luisu takaisin vanhoihin tapoihisi ja säästät rutkasti aikaa, joka sinulta kuluisi asioiden selvittelyyn, ellet tietäisi tässä askeleessa oppimiasi keinoja.

Askel 6: menestys

Saat tietää miten seurata omaa kehitystäsi, jotta huomaat ja muistaat juhlia edistystä, jonka olet saavuttanut. Opit myös miten rakennat ympärillesi verkoston, joka tukee menestysmatkallasi ja nopeuttaa etenemistäsi.

Askel 7: menestys-suunnitelma©

Viimeisessä vaiheessa luot itsellesi Menestyssuunnitelman©, joka tiivistää kaiken oppimasi selkeäksi työkaluksi, joka ohjaa sinua eteenpäin ja johon voit helposti palata. 

Voit hankkia valmennuksen työnantajasi kautta, jolloin sen voi vähentää yrityksen verotuksessa. Jos olet yrittäjä, voit vähentää valmennuksen yrityksesi verotuksessa. Henkilöasiakkaana voit lisätä valmennuksen tietenkin veroilmoitukseesi tulonhankkimismenoksi.

Luotamme menetelmiimme ja niillä on saatu mahtavia konkreettisia tuloksia aikaiseksi. Tule mukaan ilman riskiä. Jos et usko onnistuvasi saavuttamaan valmennuksemme avulla lupaamiamme tuloksia, voit pyytää rahasi takaisin 30 päivän sisällä ostoksestasi.

★★★★★
"Koulutus oli hyvin suunniteltu ja eteni jouhevasti. Kouluttajat olivat ammattitaitoisia ja tiesivät mistä puhuvat, sekä heidän laaja ammatillinen kokemus antoi hyvän pohjan esimerkeille"

Toni Lehkonen
SOK Kiinteistöässä
★★★★★
“Kiitos koronan sain aikaiseksi lähteä valmennuksiin mukaan. Kävin kaksi valmennusta ja molemmista anti oli tosi hyvä. Sain paljon vinkkejä oman toiminnan tehostamiseen ja tarkkailuun. Uskon, että nämä kantaa pitkälle! Kiitos Love it Valmennus.”

Eve
verkkovalmennusasiakas
★★★★★
"Halusimme tarjota asiantuntijatehtävissä työskenteleville yhdistyksemme jäsenille jotakin uutta - itsensä johtamisen taitoja oman arjen johtamiseen. Love it Valmennuksen etävalmennussarja tarjosi laajan kattauksen ajatuksia herättävistä teemoista. Love it Valmennuksen tiimi Noora & Emilia hoitivat kaikki käytännön järjestämisen ilmoittautumisesta palauteanalyyseihin asti, mikä teki siitä meille erittäin helppoa, kaiken kaikkiaan valmis paketti."

Mona-Lisa Näreaho, puheenjohtaja,
Helsingin Toimihenkilöt Pro ry - Ammattiliitto Pro
★★★★★
“Arvostan Love itin valmentajissa sitä, että heillä on paljon kokemusta organisaatioista ja työelämästä. Se tuo vinkkeihin ja sparraukseen aitoa näkemystä.”

Joni
verkkovalmennusasiakas
★★★★★
"Tämä valmennus avasi itsetuntemustani valtavasti ja sain avaimet käteen itseni johtamiseen! Ymmärrän omaa ja muiden toimintaa arjen tilanteissa aivan uudessa valossa."

Mikko
Valjasta resilinessisi -valmennuksen osallistuja

oletko valmis menestymään?

Tulemalla mukaan saat kaiken tämän:

Saat koko valmennuspaketin sekä kaikki yllä luetellut edut hintaan 299 € (alv 0%). 

Mikäli tämä sama valmennus järjestettäisiin live-valmennuksena, olisi hinta moninkertainen, joten verkko-opiskelusta saat todella hyvän hinta-laatusuhteen.

Tule siis mukaan, sillä nyt on sinun aikasi menestyä ja saavuttaa lopultakin unelmasi!

Oletko kiinnostunut hankkimaan tämän valmennuksen koko organisaatiollesi tai omalle tiimillesi?

Valmennukseen voidaan sisällyttää myös tiimisi yhteiset sparraustuokiot sekä henkilökohtaiset sparraukset.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan asiasta lisää ja suunnitellaan juuri sinun tiimillesi sopiva valmennus lopputuloksena tiimi, joka pysyy aikataulussa.

me autamme sinua menestymään.

Haluamme auttaa sinua saavuttamaan uratavoitteesi tehokkaasti ja tuloksellisesti sekä päästämään irti  toimintatavoista, jotka estävät sinua etenemästä.

Me tiedämme, miten haastavaa menestyminen voi olla. Tiedämme, että toisinaan tuntuu, että vain muut onnistuvat siinä missä sinäkin haluaisit onnistua.

Olemme itse käyttäneet vuosia kaikkein toimivimpien menestysprosessien hiomiseen ja ohjanneet niiden avulla sekä itsemme että tiimimme menestykseen.

Nyt haluamme opettaa, miten sinäkin voit saavuttaa sellaisen uran, jonka olet aina halunnut.

usein kysyttyjä kysymyksiä

Valmennuksen läpikäymiseen menee keskimäärin 1 kuukausi, mutta kaikki materiaali on käytössäsi vuoden ajan ostamisesta. Ei siis huolta! Ehdit hyvin syventää oppejasi vuoden aikana ja palata materiaaleihin tarvittaessa.

Tulet nopeasti saamaan valmennukseen käyttämäsi summan takaisin, sillä valmennuksen avulla työtehosi tulee paranemaan merkittävästi.

Kertasummana ajateltuna hinta kuulostaa kovalta, mutta ajattelepa, jos jätät vaikka muutaman vaatehankinnan, ravintolaillallisen, aurinkolasit tai golfmailan ostamatta. Se on säästetty siinä. 

Voit maksaa valmennuksen myös osamaksuna ja muistathan, että voit pyytää myös työnantajaasi hankkimaan valmennuksen sinulle.

Valmennus on tarkoitettu käytäväksi askel kerrallaan. Kaikilla valmennettavillamme on kuitenkin oma tahtinsa ja tapansa edetä. Haluamme mahdollistaa jokaiselle sopivan valmennusrytmin oli se sitten kaksi viikkoa tai kaksi kuukautta.

Kyllä. Valmennuksen voi vähentää verotuksessa, joko työnantajasi, yrityksesi tai sinä itse.

Tiedämme, että valmennuksessa opettamamme menetelmät ovat toimivia ja tulet varmasti saavuttamaan niiden avulla tuloksia. Siksi uskallamme myöntää verkkovalmennukselle täyden tyytyväisyystakuun.

Jos siis et usko onnistuvasi saavuttamaan valmennuksemme avulla lupaamiamme tuloksia, voit pyytää rahasi takaisin 30 päivän sisällä ostoksestasi. 

Kerro, miksi tarvitset valmennusta työssäsi ja mitä voit sen avulla saavuttaa. Kirkastat tavoitteesi, suuntasi on selkeä ja saat yksinkertaisesti aikaan enemmän ja lyhyemmässä ajassa. Kerro myös, että työnantaja saa rahallisen panostuksen moninkertaisena takaisin kun tavoitteesi kirkastuu ja priorisointisi tehostuu.

haluaisitko saada Kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennuksen työnantajasi kustantamana?

Näin perustelet valmennuksen tarpeen esihenkilöllesi

Ensisijaisen tärkeää on se, että pystyt kertomaan ja perustelemaan esihenkilöllesi valmennustarpeesi.

Voit perustella tarpeen esimerkiksi näin: "Valmennuksen avulla pystyn hallitsemaan laajan vastuullani olevan työkokonaisuuden entistäkin paremmin, ja pystyn varmistamaan, että projektit saadaan maaliin aikataulun mukaisesti".

Pääsia on, että pystyt perustelemaaan sen, että valmenuksen avulla sinussa tapahtuu muutos, joka vaikuttaa työn lopputulokseen tai siitä suoriutumiseen positiivisesti.

Ajanhallinnan valmennuksen tuloksena voit säästää jopa yhden työpäivän viikossa työaikaasi, jonka voit jatkossa hyödyntää työtavoitteisiisi. Lopputulemana työnantajasi saa tehokkaampaa ajankäyttöä ja parempia tuloksia.

On olennaista kytkeä perustelusi yrityksesi toiminnan mittareihin, kuten asiakastyytyväisyyteen. Voit perustella esimerkiksi näin: "Valmennuksen avulla pystyn jopa nopeuttamaan projektien toteutumisaikataulua, koska osaan delegoida tehtäviä paremmin myös tiimin sisällä. Nopeammin valmistuvat projektit näkyvät asiakastyytyväisyyden kasvuna ja parempana tuloksena."

Esihenkilön päätöksentekoa nopeuttaa ja helpottaa se, että pystyt heti kertomaan valmennukseen liittyvät tärkeät luvut, kuten hinnan.

Lisäksi laske, kuinka monta työtuntia arvioit valmennuksen läpikäymiseen kuluvan. 

On myös hienoa, jos pystyt perustelemaan, miten parannukset ajanhallinnassasi tulevat näkymään esimerkiksi myynnin kasvuna.

Lupaa esihenkilöllesi, että jaat tärkeimmät oppisi ja oivalluksesi myös muille tiimisi jäsenille ja organisaatiollesi hyötykäyttöön.

Anna kiinnostuksesi ja innostuksesi ajanhallinnan ja itsesi johtamisen oppimista kohtaan näkyä. Aito motivaatio aihetta kohtaan voi olla ratkaiseva tekijä päätöksenteossa.

milloin tämä verkkovalmennus on oikea ratkaisu?

Tämä verkkovalmennus ei ole sopiva, jos haluat yksin raivata tiesi menestykseen eikä sinua haittaa, vaikka siinä kestäisikin vuosia

Jos sen sijaan haluat todella kääriä hihat ja saavuttaa menestyksesi tavallista nopeammin sekä välttää tyypilliset karikot, kannattaa ehdottomasti tulla mukaan.

Pääset samalla mukaan Love itin menestysjengiin etkä ole menestysmatkallasi yksin.

oikotie menestykseen on vain yhden klikkauksen päässä!
tule mukaan varmista menestyksesi -verkkovalmennukseen.

Hinta 299 € (alv 0%)

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

noora@loveitvalmennus.com

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

emilia@loveitvalmennus.com

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Tilaan uutiskirjeen
Hyväksyminen*

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

noora@loveitvalmennus.com

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

emilia@loveitvalmennus.com