valjasta resilienssisi.
varmista paras toimintakykysi muutoksessa.

Muutos on pysyvää. Sitä on työpöydällämme aina, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Miten selvitä muutoksesta arjen turbulenssissa, miten pitää  vahva suorituskyky päällä vaikeidenkin muutosten aikana? Miten oppia tunnistamaan erilaiset muutoskyvykkyydet? Tunnistaa ja kehittää sekä omaa että organisaationsa resilienssiä?

Valjasta resilienssisi -verkkovalmennuksessa vahvistat itsesi tai vaikka koko tiimisi resilienssiä. Varmistat parhaan mahdollisen suorituskyvyn muutoksessa. Opit konkreettisesti johtamaan itseäsi ja kykyäsi toimia arjen turbulenssissa sekä ymmärtämään ihmisiä ympärilläsi. Olitpa sitten vastuullisessa johtajan roolissa, asiantuntija- tai esihenkilötyössä, tiimin jäsen tai yrittäjä.

4 faktaa verkkovalmennuksesta.

4 faktaa verkko-valmennuksesta.

Resilienssikyselyyn pohjautuva Personal Resilience Profile© eli Henkilökohtainen Resilienssiprofiili© kuvaa valmennettavan kykyä toimia ja palautua arjen turbulenssissa, pienissä ja suurissa muutostilanteissa.

Käytämme Henkilökohtaisen Resilienssiprofiilin© mittaamiseen Resilience Alliancen sertifioimaa, Linda Hoopsin ja Daryl R. Connerin tutkimuksiin perustuvaa henkilökohtaisen resilienssin menetelmää. Profiili perustuu resilienssikyselyyn, jonka tuloksia verrataan yli 70 000 vastaajan tuloksiin resilienssin viidestä eri muuttujasta. 

Henkilökohtaisen Resilienssiprofiilin© avulla ymmärrät, millaisia resilienssin ominaispiirteitä sinulla on käytössäsi arjen muutostilanteissa. Ennen kaikkea saat sen avulla ymmärrystä omiin toimintatapoihisi muutoksen kohdatessa. Resilienssi on sinulle luontaisten kyvykkyyksien ja toimintatapojen summa, joita voi oppia käyttämään hyödykseen. Resilienssiä voi siis mitata sekä kehittää. Henkilökohtaisen Resilienssiprofiilin© pohjalta laaditaan konkreettinen kehityssuunnitelma, jossa määritelet keinot, joilla vahvistat itseäsi selviämään tulevista muutostilanteista ylläpitäen samalla korkeaa suorituskykyä. 

Resilienssin ymmärtää parhaiten tarkastelemalla resilientin eli muutoskykyisen henkilön tai esimerkiksi tiimin ominaisuuksia. Arjen muutostilanteissa resilientti yksilö tai tiimi on asenteeltaan positiivinen, tekemisissään fokusoitunut, yhteistyössään ja ajattelultaan joustava, tavoitteissaan organisoitunut ja kykenee muutostilanteessa toimiessaan ottamaan harkittuja riskejä. Resilienssiä ymmärtämällä ja hyötykäyttämällä yksilöt ja tiimit toimivat tehokkaasti ja tavoitteellisesti muutokseen sopeutuen. 

Henkilökohtainen Resilienssiprofiili© on erinomainen johtamisen työkalu, joka toimii itsensä kehittämisen ja oman osaamisen johtamisen välineenä. Tiimeille voidaan koota yhteenvetona sen jäsenten profiileista ryhmäprofiili, joka kuvaa tiimin kykyä toimia muutoksessa. Se antaa sisäpiirin ymmärrystä jäsenten väliseen kanssakäymiseen. Ryhmän resilienssiprofiili toimii äärimmäisen hyödyllisenä johtamisen välineenä organisaatioiden ja tiimien muutosprosesseissa. Resilienssprofiilin voi hankkia koko tiimille räätälöitynä palveluna sisältäen sekä tiimivalmennuksen että henkilökohtaiset sparraukset omasta resilienssiprofiilista. 

haluatko oppia kohtaamaan muutoksia
...tuloksekkaasti
...tehokkaasti
...hyvinvoinnistasi tinkimättä?

Miksi muutos on niin vaikeaa? Miksi kaiken tarvitsee aina muuttua?

Työpöydällämme on päivittäin vaihteleva määrä erilaisia muutoksia.
Muutos voi olla työpaikkaruokalan uusi menu, uuden tietokoneohjelman käyttöönotto,
uusi työhuone, uusi esimies, potkut, läheisen ihmisen sairaus tai
oikeastaan mitä vaan, mikä pakottaa meitä miettimään uuden toimintamallin.

Muutoksen käsittelyyn voi mennä henkilöstä riippuen
aina sekunneista vuosiin ja joku ei pääse muutoksesta yli koko loppuelämänsä aikana.

Resilienssi tarkoittaa korkean suorituskyvyn säilyttämistä muutostilanteissa.
Resilienssinsä voi tunnistaa ja sitä voi vahvistaa niin yksilö- kuin tiimitasolla.

Kenelle valmennus sopii:

Kaikille niille, joiden työpöytää muutos ja sen läpivienti koskettaa.
Varmista korkea suorituskyky muutoksessa.

resilienssisi kaipaa valjastamista, jos...

haluat johtaa itsesi tai vaikka joukkosi läpi muutoksen korkealla suorituskyvyllä.

Organisaatioiden arkipäivä on jatkuvaa muutosta. Jos haluat menestyä itsesi ja/tai joukkojesi johtajana, sinun kannattaa ehdottomasti tunnistaa resilienssisi, oppia ymmärtämään ja vahvistamaan sitä.

Jo pelkästään se, että ymmärtää omaa resilienssiään, saati muiden, vahvistaa jo merkittävästi kykyä kohdata muutoksia.

Voit laajentaa myös ymmärryksesi organisaatioosi tai tiimiisi. Resilientti organsisaatio pystyy tekemään uskomattomia urotekoja arjen turbulenssissa, kun taas ei niin resilientti vajoaa jopa toimintakyvyttömäksi.

sinusta tuntuu, että muutos ottaa tekemisestäsi helposti niskalenkin, etkä saa otetta arkeen.

Miksi muutos tuntuu niin vaikealta? Miksi muutosta on niin vaikeaa viedä läpi organisaation? Kohtaamme muutoksen omalla yksilöllisellä tavallamme ja muutoskyvykkyyttä voidaan parantaa.

Muutos voi olla pieni arjen askare tai mullistava jättiläinen ja useimmiten kaikenlaista muutosta on meneillään yhtäaikaisesti.

Valmennuksen avulla saat ymmärryksen omasta resilienssisi tilasta. Ymmärrät sitä, osaat tulkita toimintaasi erilaisissa muutostilanteissa ja ennen kaikkea opit säilyttämään toimintavarmuuden muutostilanteissa.

miltä tuntuisi ymmärtää itseäsi ja lähellä oleviesi toimintakykyä muutoksen kohdatessa niin kotona, työtehtävissä kuin harrastuksissakin?

Muutoksessa tavoitteiden saavuttaminen tehokkaasti toimien vaatii sitä, että osaat johtaa itseäsi ja tiimiäsi. Hyötykäyttämällä toimivaa resilienssin ylläpitämisen ja kehittämisen menetelmää, saat tavoitteesi maaliin!

Johtamalla itseäsi ja kehittämällä resilienssiäsi oikein saat myös takaisin työnilon ja motivaation, joka on saattanut hukkua kaiken muutoksen tuoman turbulenssin jalkoihin.

Valjastamalla resilienssisi jaksat paremmin ja saat ILOA tekemiseen!

valjasta resilienssisi verkkovalmennus.

Valjasta resilienssisi -verkkovalmennus on käytännönläheinen ja nopeita tuloksia mahdollistava verkkovalmennus sinulle, kun haluat varmistaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn muutoksessa. Opit konkreettisesti johtamaan itseäsi ja kykyäsi toimia arjen turbulenssissa sekä ymmärtämään ihmisiä ympärilläsi.

Valmennus perustuu yksilön itsensä johtamisen taitojen kehittämiseen. Olitpa sitten vastuullisessa johtajan roolissa, asiantuntija- tai esihenkilötyössä, tiimin jäsen tai yrittäjä. Valjasta resilienssisi -verkkovalmennuksessa vahvistat itsesi tai vaikka koko tiimisi resilienssiä.

VALJASTA RESILIENSSISI -MENETELMÄ

Askel 1: muutoksen haaste.

Opit, mitä resilienssi on ja opit hyödyntämään sitä arjessasi. Tunnistat, mistä lähteistä arkeemme tulee muutosta ja miksi muutos usein tuntuu niin haastavalta. Opit myös keinoja, joilla sopeudut muutokseen nopeammin. 

Askel 2: resilienssin ominaispiirteet.

Opit ymmärtämään resilienssiä syvällisemmin. Hahmotat, miten resilienssin ominaispiirteet heijastuvat kykyymme käyttää energiaamme tehokkaammin. Tunnistat muutosmuskelit ja kuinka nopeuttaa muutokseen sopeutumista. 

Askel 3: henkilökohtainen resilienssiprofiili©

Vastaat resilienssikyselyyn, jonka pohjalta sinulle luodaan Henkilökohtainen Resilienssiprofiilisi©. Opit esimerkkien kautta tulkitsemaan omaa resilienssikyvykkyyttäsi. Hahmotat, miksi toimit muutostilanteissa kuten toimit ja mistä erilaisuus toisten toimintakyvyssä muutostilanteissa kumpuaa. 

Askel 4: kehityssuunnitelma.

Laadit itsellesi konkreettisen kehityssuunnitelman, resilienssistrategiasi, jonka avulla harjoittelet toimimaan luontaisemmin ja tehokkaammin arjessa, jossa kohtaat jatkuvasti enemmän ja nopeampitahtista muutosta. 

Voit hankkia valmennuksen työnantajasi kautta, jolloin sen voi vähentää yrityksen verotuksessa. Jos olet yrittäjä, voit vähentää valmennuksen yrityksesi verotuksessa. Henkilöasiakkaana voit lisätä valmennuksen tietenkin veroilmoitukseesi tulonhankkimismenoksi.

Luotamme menetelmiimme ja niillä on saatu mahtavia konkreettisia tuloksia aikaiseksi. Tule mukaan ilman riskiä. Jos et usko onnistuvasi saavuttamaan valmennuksemme avulla lupaamiamme tuloksia, voit pyytää rahasi takaisin 30 päivän sisällä ostoksestasi.

★★★★★
"Koulutus oli hyvin suunniteltu ja eteni jouhevasti. Kouluttajat olivat ammattitaitoisia ja tiesivät mistä puhuvat, sekä heidän laaja ammatillinen kokemus antoi hyvän pohjan esimerkeille"

Toni Lehkonen
SOK Kiinteistöässä
★★★★★
“Kiitos koronan sain aikaiseksi lähteä valmennuksiin mukaan. Kävin kaksi valmennusta ja molemmista anti oli tosi hyvä. Sain paljon vinkkejä oman toiminnan tehostamiseen ja tarkkailuun. Uskon, että nämä kantaa pitkälle! Kiitos Love it Valmennus.”

Eve
verkkovalmennusasiakas
★★★★★
"Halusimme tarjota asiantuntijatehtävissä työskenteleville yhdistyksemme jäsenille jotakin uutta - itsensä johtamisen taitoja oman arjen johtamiseen. Love it Valmennuksen etävalmennussarja tarjosi laajan kattauksen ajatuksia herättävistä teemoista. Love it Valmennuksen tiimi Noora & Emilia hoitivat kaikki käytännön järjestämisen ilmoittautumisesta palauteanalyyseihin asti, mikä teki siitä meille erittäin helppoa, kaiken kaikkiaan valmis paketti."

Mona-Lisa Näreaho, puheenjohtaja,
Helsingin Toimihenkilöt Pro ry - Ammattiliitto Pro
★★★★★
“Arvostan Love itin valmentajissa sitä, että heillä on paljon kokemusta organisaatioista ja työelämästä. Se tuo vinkkeihin ja sparraukseen aitoa näkemystä.”

Joni
verkkovalmennusasiakas
★★★★★
"Tämä valmennus avasi itsetuntemustani valtavasti ja sain avaimet käteen itseni johtamiseen! Ymmärrän omaa ja muiden toimintaa arjen tilanteissa aivan uudessa valossa."

Mikko
Valjasta resilinessisi -valmennuksen osallistuja

oletko valmis valjastamaan resilienssisi nyt ja ottamaan arjen muutostilanteista niskalenkin?

Tulemalla mukaan saat kaiken tämän:

Valmennuskokonaisuus sisältäen yllä mainitut edut
hintaan 499 €.

Voit aloittaa valmennuksen
vaikka heti.

Tule mukaan! 

Nyt on sinun aikasi kasvattaa resilienssiäsi ja ylläpitää toimintakykyäsi arjen turbulenssissa!

Oletko kiinnostunut hankkimaan tämän valmennuksen koko organisaatiollesi tai omalle tiimillesi?

Valmennukseen voidaan sisällyttää myös tiimisi yhteiset sparraustuokiot sekä henkilökohtaiset sparraukset.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan asiasta lisää ja suunnitellaan juuri sinun tiimillesi sopiva valmennus lopputuloksena resilientti tiimi!

me autamme sinua valjastamaan resilienssisi.

Haluamme auttaa sinua sopeutumaan arjen muutoksista nopeasti ja tuloksellisesti toimien sekä päästämään irti toimimattomista  tavoista, jotka aiheuttavat sinulle muutostilanteissa kiirettä ja stressiä.

Me tiedämme, miten haastavaa arjen tasapainoilu voi muutosten turbulenssissa olla. Tiedämme, että välillä voi tuntua, ettei mikään asia etene ja voimat ehtyvät, kun kykyä toimia haastetaan muutostilanteissa monesta eri suunnasta. 

Olemme itse käyttäneet vuosia aikaa ja löytäneet kaikkein toimivimmat resilienssin kehittämisen keinot ja johtaneet niiden avulla sekä itseämme että tiimejä onnistuneesti.

Nyt haluamme opettaa, miten sinäkin voit saada positiivisuutta ja selkeyttä muutostilanteisiin, säilytät korkean suorituskyvyn muutoksessa kuin muutoksessa.

Emilia & Noora

usein kysyttyjä kysymyksiä.

Valmennuksen läpikäymiseen menee keskimäärin 2-4 viikkoa, mutta kaikki materiaali on käytössäsi vuoden ajan ostamisesta. Ei siis huolta! Ehdit hyvin syventää oppejasi vuoden aikana ja palata materiaaleihin aina tarvittaessa.

Kyllä. Valmennuksen voi vähentää verotuksessa, joko työnantajasi, yrityksesi tai sinä itse.

Tiedämme, että valmennuksessa opettamamme menetelmät ovat toimivia ja tulet varmasti saavuttamaan niiden avulla tuloksia. Siksi uskallamme myöntää verkkovalmennukselle täyden tyytyväisyystakuun.

Jos siis et usko onnistuvasi saavuttamaan valmennuksemme avulla lupaamiamme tuloksia, voit pyytää rahasi takaisin 30 päivän sisällä ostoksestasi. 

Työnantajasi on varmasti sitoutunut kehittämään sinun osaamistasi ja itsensä johtamisen taitoja. Kerro työnantajallesi kuinka sitoutunut olet sekä yritykseen että työtehtävääsi. Kerro myös motivaatiostasi kehittää itseäsi.

Kerro työnantajallesi ensiksi, miksi tarvitset valmennusta työssäsi ja mitä voit sen avulla saavuttaa. Kerro myös, miten valmennus hyödyntää yritystä. Ilmoita työnantajallesi selkeästi hinta ja muut tärkeät yksityiskohdat.

 

milloin tämä verkkovalmennus on oikea ratkaisu?

Valjasta resilienssisi -verkkovalmennus on oikea valinta, jos sinä tai tiimisi olette valmiita tekemään töitä muutoksen eteen. Resilienssin kehittäminen vaatii sen, että otat käyttöön kakki työkalut, jotka me tarjoamme valmennuksessa käyttöösi. 

Jos halu muutokseen löytyy, löytyy myös keinot. Valjasta resilienssisi -verkkovalmennus auttaa saamaan arjen turbulenssin hallintaan, enemmän aikaa suunnitelmalliseen ja keskittyneeseen työskentelyyn sekä vapauttamaan energiaa elämän tärkeille asioille ja unelmille.

Älä anna enää vuosien vieriä kiireestä ja paineen tunteesta kärsien, vaan tule mukaan ja aloita resilienssisi valjastaminen jo tänään!

valjasta resilienssisi nyt
ja ota arjen muutostilanteista niskalenkki.
tule mukaan valjasta resilienssisi -verkkovalmennukseen.

499 € alv 0 %

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

[email protected]

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

[email protected]

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Tilaan uutiskirjeen
Hyväksyminen*

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

[email protected]

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

[email protected]