vahvista arvosi ja vahvuutesi -verkkovalmennus.

Vahvista arvosi ja vahvuutesi -verkkovalmennus tuo sinulle rohkeutta elää OMIEN arvojesi mukaista elämää sekä hyödyntää vahvuuksiasi niin urallasi kuin kokonaisvaltaisesti elämässäsi. 

Valmennuksen avulla kirkastat arvosi ja vahvuutesi, saat rohkeutta tehdä valintoja niiden mukaisesti. Valmennukseen kuuluu extrasisältönä myös henkilöbrändisi kirkastaminen.

4 faktaa arvoista ja vahvuuksista.

Moni meistä olettaa arvojensa olevan jotakin, esimerkiksi terveys. Todellisuudessa arvoja pohtimalla kuitenkin herkästi huomaa niiden olevankin arjessa jotain aivan muuta. Tunnistat esimerkiksi arjen rutiineja ja toimintatapoja, jotka eivät edistäkään omaa terveyttä vaan päinvastoin jopa heikentävät sitä.
Voi olla kuluttavaa haastaa lähipiiriään tai olla sellaisessa työpaikassa, joka sotii omaa arvomaailmaa vastaan. On usein helpompaa kulkea valtavirran mukana ja jättää tärkeä arvokeskustelu käymättä.
Meillä kaikilla on liuta omia vahvuuksia, mutta usein vaaditaan todella paljon rohkeutta, jotta niitä uskaltaa ja osaa käyttää rakentavasti hyödykseen. Tunnista omat vahvuutesi ja hyödynnä taitojasi kasvattaaksesi rohkeuttasi pienin askelin. On rohkeutta käyttää rohkeutta!
Meillä kaikilla on osa-alueita, jotka eivät ole niin vahvoja, mutta monia niistä voi kehittää. Ei kannata rakentaa identiteettiään heikkouksiensa varaan, kuten herkästi käy. Vaatii taitoa tunnistaa kehitysalueensa ja onneksi ne voi kääntää voimavaroikseen.

tuntuuko sinusta, että et ole täysin varma siitä, mikä elämässäsi on sinulle tärkeää ja mihin haluaisit panostaa? 

Arvot ja vahvuudet ovat elämämme peruspilareita. Jos emme ole tunnistaneet niitä, ajaudumme helposti virran mukana tilanteeseen, jossa olemme hukassa.

Arvojen ja vahvuuksien selkeyttäminen auttaa rakentamaan elämästämme ja urastamme sellaisen, jossa voimme aidosti hyvin.

Kenelle valmennus sopii:

Kaikille niille, jotka haluavat kehittää uraansa ja elämäänsä omien arvojen ja vahvuuksiensa varaan.

arvosi ja vahvuutesi kaipaavat vahvistusta, jos...

Haluat itse rakentaa uraa vahvemmin arvojesi ja vahvuuksiesi varaan tai auttaa tiimiäsi voimaan hyvin työssä arvojen vahvistamisen kautta

Jokaisella organisaation jäsenellä on omat arvonsa ja vahvuutensa. Kun nämä tunnistetaan, on helppoa rakentaa tiimiä vahvuuksien varaan.

Joskus työntekijälle itselleenkin voi olla vaikeaa tunnistaa omia arvoja ja vahvuuksiaan, joka voi pahimmillaan heikentää työtehoa. Tällöin näiden asioiden selkeyttäminen parantaa työntekijän hyvinvointia.

Arvojen ja vahvuuksien varaan rakennettu organisaatio pystyy mielettömiin tuloksiin, kun taas näistä tietämätön organisaatio sortuu tehottomuuteen.

SINUSTA TUNTUU, ETTÄ HALUAT TEHDÄ KOKONAISVALTAISEN ELÄMÄNMUUTOKSEN, JOKA POHTAUTUU ARVOIHISI JA VAHVUUKSIISI.

Miksi ajaudut kerta toisensa jälkeen huomaamattasi tilanteeseen, jossa et voi hyvin? Miksi on niin vaikeaa elää arvojensa mukaista elämää? Kiire ja muuttunat tilanteet eivät anna meille mahdollisuutta tutkia arvojamme ja vahvuuksiamme, joka ohjaa elämämme hakoteille.

Arvojen ja vahvuuksien tunnistaminen auttaa olipa sitten kyseessä pieni tai suuri muutos elämässäsi. Tärkeintä on tietää, että jonkin on muututtava.

Valmennuksen avulla saat ymmärryksen siitä, mihin suuntaan sinun tulee ohjata elämääsi, jotta voit elää arvojesi ja vahvuuksiesi varassa.

haluatko tunnistaa arvosi ja vahvuutesi sekä rakentaa uraa ja elämää niiden ympärille? tai miltä tuntuisi antaa koko organisaatiolle mahdollisuus tähän?

Kun tunnistat vahvuutesi ja alat hyödyntää niitä urallasi, saat käännettyä kehitysalueesi vahvuuksiksi ja menestyt valinnoissasi. Kun tekemäsi asiat pohjautuvat arvoihisi, itsetuntosi ja identiteettisi vahvistuu, olet itsenäisempi ja rohkeampi.

Arvojen ja vahvuuksien varaan rakennettu tiimi ja organisaatio puolestaan on tehokas hyvinvoiva ja sitoutunut yhteisö. Nämä asiat tekevät työstä merkityksellistä.

Vahvistamalla arvosi ja vahvuutesi luot elämän, jota olet aina halunnut ja saat ILOA bisnekseen niin itsellesi kuin vaikka koko organisaatiolle!

vahvista arvosi ja vahvuutesi -verkkovalmennus

Valmennus tuo sinulle tai koko organisaatiolle rohkeutta auttaa muutoksessa.

Opit toimimaan aina omien arvojen, unelmien ja intohimojen mukaisesti tai rakentamaan tiimin, jossa organisaation ja yksilöiden arvot kietoutuvat yhteen.

ARVOJEN JA VAHVUUKSIEN KIRKASTAMISEN KAAVA

Askel 1: sitoutuminen.

Aluksi kartoitetaan nykytilanteesi. Minkälaiselta elämäsi tai työsi näyttää? Oletko siinä tilanteessa, jossa haluat olla? Opettelemme kiitollisuutta ja onnellisuutta niitä asioita kohtaan, jotka jo tuntuvat oikeilta.

Askel 2: minun arvoni.

Selvität mitkä kaikki asiat ovat sinulle tärkeitä. Arvosi rakentuvat sinulle tärkeiden varaan. Opit myös priorisoimaan arvojen joukosta kaikkein tärkeimmät – ne, joiden suuntaan haluat elämääsi ja uraasi rakentaa. 

Askel 3: minun taitoni.

Opit selvittämään missä asioissa olet hyvä, ja mitkä ovat kehityskohteitasi. Tunnistettuasi nämä saat keinoja kääntää heikkoudet voimavaroiksi ja alat hyödyntää vahvuuksiasi. 

Askel 4: rohkea minä.

Saat lopullisen vahvistuksen arvoillesi ja vahvuuksillesi. Varmuus auttaa sinua löytämään itsestäsi rohkeuden, jonka avulla ohjaat elämääsi ja uraasi haluamaasi suuntaan.

Voit hankkia valmennuksen työnantajasi kautta, jolloin sen voi vähentää yrityksen verotuksessa. Jos olet yrittäjä, voit vähentää valmennuksen yrityksesi verotuksessa. Henkilöasiakkaana voit lisätä valmennuksen tietenkin veroilmoitukseesi tulonhankkimismenoksi.

Luotamme menetelmiimme ja niillä on saatu mahtavia konkreettisia tuloksia aikaiseksi. Tule mukaan ilman riskiä. Jos et usko onnistuvasi saavuttamaan valmennuksemme avulla lupaamiamme tuloksia, voit pyytää rahasi takaisin 30 päivän sisällä ostoksestasi.

★★★★★
"Koulutus oli hyvin suunniteltu ja eteni jouhevasti. Kouluttajat olivat ammattitaitoisia ja tiesivät mistä puhuvat, sekä heidän laaja ammatillinen kokemus antoi hyvän pohjan esimerkeille"

Toni Lehkonen
SOK Kiinteistöässä
★★★★★
“Kiitos koronan sain aikaiseksi lähteä valmennuksiin mukaan. Kävin kaksi valmennusta ja molemmista anti oli tosi hyvä. Sain paljon vinkkejä oman toiminnan tehostamiseen ja tarkkailuun. Uskon, että nämä kantaa pitkälle! Kiitos Love it Valmennus.”

Eve
verkkovalmennusasiakas
★★★★★
"Halusimme tarjota asiantuntijatehtävissä työskenteleville yhdistyksemme jäsenille jotakin uutta - itsensä johtamisen taitoja oman arjen johtamiseen. Love it Valmennuksen etävalmennussarja tarjosi laajan kattauksen ajatuksia herättävistä teemoista. Love it Valmennuksen tiimi Noora & Emilia hoitivat kaikki käytännön järjestämisen ilmoittautumisesta palauteanalyyseihin asti, mikä teki siitä meille erittäin helppoa, kaiken kaikkiaan valmis paketti."

Mona-Lisa Näreaho, puheenjohtaja,
Helsingin Toimihenkilöt Pro ry - Ammattiliitto Pro
★★★★★
“Arvostan Love itin valmentajissa sitä, että heillä on paljon kokemusta organisaatioista ja työelämästä. Se tuo vinkkeihin ja sparraukseen aitoa näkemystä.”

Joni
verkkovalmennusasiakas
★★★★★
"Tämä valmennus avasi itsetuntemustani valtavasti ja sain avaimet käteen itseni johtamiseen! Ymmärrän omaa ja muiden toimintaa arjen tilanteissa aivan uudessa valossa."

Mikko
Valjasta resilinessisi -valmennuksen osallistuja

oletko valmis ottamaan askeleet kohti vahvempaa itsetuntoa, rohkeutta ja hyvää oloa? tai haluatko rakentaa tehokkaan ja hyvinvoivan organisaation?

Tulemalla mukaan saat kaiken tämän:

Saat koko valmennuspaketin sekä kaikki yllä luetellut edut hintaan 89 € (alv 0%). 

Mikäli tämä sama valmennus järjestettäisiin live-valmennuksena, olisi hinta moninkertainen, joten verkko-opiskelusta saat todella hyvän hinta-laatusuhteen.

Tule siis mukaan, sillä nyt on sinun aikasi selkeyttää arvosi ja vahvuutesi.

Oletko kiinnostunut hankkimaan tämän valmennuksen koko organisaatiollesi tai omalle tiimillesi?

Valmennukseen voidaan sisällyttää myös tiimisi yhteiset sparraustuokiot sekä henkilökohtaiset sparraukset.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan asiasta lisää ja suunnitellaan juuri sinun tiimillesi sopiva valmennus lopputuloksena arvojen ja vahvuuksien varaan rakennettu tiimi!

me autamme sinua vahvistamaan arvosi ja vahvuutesi.

Emilia on kannustava, inspiroiva ja aikaansaava itsensä johtamisen valmentaja ja tinkimätön naisjohtaja, joka vahvalla businesskokemuksellaan liiketoimintojen ja myynnin johdossa sekä luovalla kehittämishalullaan on luotsannut monta erilaista tiimiä ja organisaatiota menestykseen.

Noora on erinomaisilla vuorovaikutustaidoilla oivalluttava itsensä johtamisen valmentaja sekä palvelumyynnin ja avainasiakkuuksien johtamisen mestari. Hän on jalostanut oppinsa ja kokemuksensa lukuisten tiimien ja asiakkaiden käyttöön myös monien eri valmentajien, niin suomalaisten kuin kansainvälistenkin, kautta.

usein kysyttyjä kysymyksiä.

Valmennuksen läpikäymiseen menee keskimäärin 1 kuukausi, mutta kaikki materiaali on käytössäsi vuoden ajan ostamisesta. Ei siis huolta! Ehdit hyvin syventää oppejasi vuoden aikana ja palata materiaaleihin tarvittaessa.

Tulet nopeasti saamaan valmennukseen käyttämäsi summan takaisin, sillä valmennuksen avulla suorituskykysi tulee paranemaan merkittävästi.

Kertasummana ajateltuna hinta kuulostaa kovalta, mutta ajattelepa, jos jätät vaikka muutaman vaatehankinnan, ravintolaillallisen, aurinkolasit tai golfmailan ostamatta. Se on säästetty siinä. 

Voit maksaa valmennuksen myös osamaksuna ja muistathan, että voit pyytää myös työnantajaasi hankkimaan valmennuksen sinulle.

Kyllä. Valmennuksen voi vähentää verotuksessa, joko työnantajasi, yrityksesi tai sinä itse.

Tiedämme, että valmennuksessa opettamamme menetelmät ovat toimivia ja tulet varmasti saavuttamaan niiden avulla tuloksia. Siksi uskallamme myöntää verkkovalmennukselle täyden tyytyväisyystakuun.

Jos siis et usko onnistuvasi saavuttamaan valmennuksemme avulla lupaamiamme tuloksia, voit pyytää rahasi takaisin 30 päivän sisällä ostoksestasi. 

Työnantajasi on varmasti sitoutunut kehittämään sinun osaamistasi ja itsensä johtamisen taitoja. Kerro työnantajallesi kuinka sitoutunut olet sekä yritykseen että työtehtävääsi. Kerro myös motivaatiostasi kehittää itseäsi.

Kerro työnantajallesi ensiksi, miksi tarvitset valmennusta työssäsi ja mitä voit sen avulla saavuttaa. Kerro myös, miten valmennus hyödyntää yritystä. Ilmoita työnantajallesi selkeästi hinta ja muut tärkeät yksityiskohdat.

milloin tämä verkkovalmennus on oikea ratkaisu?

Tämä verkkovalmennus on sopiva kun kaipaat onnellisuutta, rohkeutta sekä muutosta elämääsi. Ja mikä tärkeintä – jos olet valmis toimimaan aina omien arvojen, unelmien ja intohimojen mukaisesti!

Valmennuksen päätteeksi olet matkalla kohti vahvempaa itsetuntoa ja identiteettiä. Tunnistat helpommin menestystekijäsi ja olet oppinut hyödyntämään niitä. Olet kääntänyt kehitysalueesi vahvuuksiksi. Olet itsenäisempi ja rohkeampi. Rakastat itseäsi enemmän. Sinulla on selkeät arvot ja vahvuudet, joita osaat hyödyntää elämässäsi paremmin!

Valmennus on sopiva myös silloin, kun haluat rakentaa tiimin, joka suhtautuu työhönsä intohimoisesti. Parhaimillaan organisaatio on kun organisaation arvot ja tavoitteet kohtaavat tiimin arvomaailman kanssa. Näin saat tehoa ja ILOA bisnekseen!

ota askel kohti onnellisempaa elämää tai organisaatiota
tule mukaan vahvista arvosi ja vahvuutesi -verkkovalmennukseen.

Hinta 89 € (alv 0%)

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

noora@loveitvalmennus.com

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

emilia@loveitvalmennus.com

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Tilaan uutiskirjeen
Hyväksyminen*

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

noora@loveitvalmennus.com

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

emilia@loveitvalmennus.com