Tilausehdot

Tuotteet ja hinnat

Myyjä: Love it Valmennus Oy, Y-tunnus 3086325-3

Kaikkiin tuotteisiin lisätään 24 % arvonlisäveroa. Hinnat eivät sisällä toimitusmaksuja. Vero- ja toimitusmaksuerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Love it Valmennus ei ole vastuussa siitä, jos verkkosivustolla esitetyt tuotteet ovat loppuunmyyty, eikä myöskään ole vastuussa verkkosivustolla esiintyvistä kuva- tai painovirheistä taikka hintatiedoissa esiintyvistä virheistä. Verkkosivustolla esitetyt kuvat ovat tarkoitettu ainoastaan suuntaa-antaviksi ja asiakkaan ostoskokemuksen parantamiseksi.

Maksut Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna.
Klarna Bank AB (publ). Headquarters: Stockholm, Sweden. All rights reserved.
Klarna Bank AB (publ). Sveavägen 46, 111 34 Stockholm.
Organization number: 556737-0431.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Klarna.
Klarna Bank AB (publ). Headquarters: Stockholm, Sweden. All rights reserved.
Klarna Bank AB (publ). Sveavägen 46, 111 34 Stockholm.
Organization number: 556737-0431.

Toimitukset ja toimitusmaksu

Pakkaus- ja toimituskulumme riippuvat valitusta toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Postimaksu Suomeen 6.00 euroa. Kun tilaus ylittää 80 euroa, postimaksua ei veloiteta. Toimitustapa on postipaketti. Toimitusaika: 4-7 päivää.

Verkkokaupan asiakaspalvelu
[email protected]

Tyytyväisyystakuu ja palautusoikeus

Valmennuksilla on 100% tyytyväisyystakuu. Mikäli et jostain syystä olisi tyytyväinen valmennukseen, voit pyytää rahasi takaisin 30 päivän sisällä ostostasi. Jos koet valmennuksen jälkeen, että valmennus ei ole auttanut sinua millään tavalla, voit pyytää maksamasi summan takaisin lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Edellytämme, että olet tutustunut ja käynyt läpi koko valmennussisällön. Ymmärrät lisäksi, että vastuu valmennuksen tuloksista on sinulla itselläsi ja teet kaikki muutokset elämässäsi omalla vastuullasi.

Muutosoikeudet, velvollisuudet

Love it Valmennus Oy pidättää kaikki oikeudet lopettaa, muuttaa tai päivittää sivustojensa, valmennusten, verkkovalmennusten ja tuotteidensa sisältöä, kestoa, ulkoasua, rakennetta, palveluaikoja jne. Love it Valmennus informoi asiakasta mahdollisista muutoksista, jotka ovat merkityksellisiä asiakkaalle tarjottavan palvelun kannalta.

Love it Valmennuksella on oikeus ottaa sivustot tai niiden osa tilapäisesti pois käytöstä huollon tai muun syyn vuoksi.

Love it Valmennus ei anna mitään suoranaisia tai välillisiä takuita sivustojen, valmennusten tai valmennusmatkojen toiminnasta tai piirteistä, eikä takaa että ne toimivat käyttökatkoitta ja virheettömästi.

Ylivoimainen este

Jos Love it Valmennus ei pysty täyttämään näissä ehdoissa mainittuja velvollisuuksiaan ylivoimaisen esteen vuoksi, Love it Valmennus ei ole vastuussa viivästyksistä tai muusta aiheutuneesta haitasta tai vahingosta. Ylivoimaisena esteenä pidetään esimerkiksi sotatoimia, luonnonmullistuksia tai ongelmia tietoliikenneyhteyksissä.

Postiosoite

Love it Valmennus Oy, Prinssintie 4 D 37, 00820 Helsinki.

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Tilaan uutiskirjeen
Hyväksyminen*

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

[email protected]

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

[email protected]