2. Oma kehityssuunnitelma

Tarkastele nyt Henkilökohtaista Resilienssiprofiiliasi© uusin silmin. Tunnista, mitkä yksi tai kaksi resilienssin ominaispiirrettä voisivat tuoda sinulle tähän hetkeen suurimman hyödyn. Niiden ei välttämättä tarvitse olla matalinta pistelukua saaneita, vaan ne voivat olla muitakin. Suosittelemme kuitenkin kiinnittämään huomiota mataliin pistelukuihin. Kun ajattelet resilienssin ominaispiirteitä sopeutumis- tai ongelmanratkaisuprosessina ja katsot niitä järjestyksessä, tunnistat kehityskohtia kenties helpommin. Tavoitteenasi on hakea tasapainoa muutosmuskeleillesi!

Kun lähdet kirjaamaan kehityssuunnitelmaasi, tee kullekin kehitettävälle ominaispiirteelle oma suunnitelmansa.

HUOM ❗ Kun avaat tiedoston, sen ylälaidassa näkyy huomiopalkissa tekstiä, joka alkaa ”Protected view” tai ”Suojattu näkymä”. Odota hetki, kun tiedosto latautuu ja klikkaa sitten palkin oikeassa laidassa olevaa ”Enable editing” tai ”Salli muokkaaminen”-painiketta, jotta saat käyttöösi kaikki tarvitsemasi tiedoston ominaisuudet.

Kun olet laatinut suunnitelmasi on jäljellä toteutus. Ole rohkea, tuunaa tapojasi ja vahvista toimintakykyäsi. Yksinkertaisesti: Valjasta resilienssisi!

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Tilaan uutiskirjeen
Hyväksyminen*

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

[email protected]

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

[email protected]