Love it Valmennus

Opi 5 konkreettista asiaa, jotka auttavat sinua saamaan ajanhallintasi haltuun ja päästämään irti loputtomasta kiireen ja stressin tunteesta

Maksuttomassa 30 minuutin videovalmennuksessa opit keinot, joiden avulla pääset alkuun ajanhallintasi tehostamisessa.

Tule mukaan valmennukseen nyt! Pääset katsomaan koulutuksen heti ja saat tallenteen myös sähköpostiisi.

Tiedät, että sun pitäisi pysyä sovituissa aikatauluissa ja saada riittävästi aikaa työn lisäksi myös vapaa-ajalle...

mutta et tiedä, miten saisit sen onnistumaan.

Susta voi tuntua, että elämä on kaaosta ja ajanhallinta ikuista tasapainoilua. Et millään tunnu saavan elämäsi osa-alueita balanssiin ja kiire ja stressi kiristävät hermojasi päivästä toiseen. Nämä tilanteet voivat olla sulle hyvinkin tuttuja:

...Ja silloinkin kun lopulta ehdit ottaa hieman rennommin ja olla läsnä hetkessä, et voi olla miettimättä kaikkia tekemättömiä asioita.

Mitä sä voisit tehdä tilanteellesi? Sen saat tietää pian! 

Kuvittele, miltä tuntuisi tietää, mistä sun pitäisi aloittaa saadaksesi ajanhallintasi ja elämäsi eri osa-alueet tasapainoon.

Sä pystyisit alkaa etenemään askel askeleelta kohti parempaa ajanhallintaa ja tasapainoisempaa elämää.

 

Se olisi mahdollista, koska sä tietäisit 5 konkreettista asiaa, jotka tekemällä saisit selkeyttä kaikkiin tekemättömiin tehtäviin ja samalla saisit enemmän aikaa myös elämäsi muille tärkeille asioille.

 

Lisäksi sä tietäisit miten voisit jatkossa lähteä kehittämään sun ajanhallintaa ja nauttisit siitä, ettei elämäsi ole enää pelkkää tulipalojen sammuttelua.

Se on sulle mahdollista! Tässä sulle ensiaskeleet parempaan ajanhallintaan:

MAKSUTON VIDEOVALMENNUS: 5 vinkkiä ajanhallintasi kirkastamiseen

5-vinkkia-ajanhallintasi-kirkastamiseen-videovalmennus.png

Maksuttomassa 5 vinkkiä ajanhallintasi kirkastamiseen -valmennuksessa tulet oppimaan:

Me olemme Emilia ja Noora, Love it Valmennuksen perustajat.

Meidän tavoite on auttaa sua saavuttamaan sun unelma toimivasta, tehokkaasta ja tasapainoisesta arjesta ja työelämästä kehittämiemme konkreettisten menetelmien avulla!

Me tiedämme, miten haastavaa ajanhallinta voi välillä olla. Tiedämme, että välillä susta voi tuntua, että sun elämä on pelkkää kaaosta eikä mikään maailman aika riitä, kun tehtävää tulee aina vain lisää.

Tiedämme sen, koska olemme itse olleet juuri samassa tilanteessa.

Emme kuitenkaan ole halunneet jäädä jumiin kiireen ja stressin kierteeseen. Sen sijaan olemme kehittäneet ajanhallintaan tehokkaan menetelmän ja rutiinit, joiden avulla olemme saavuttaneet tavoitteitamme arjessa, työelämässä ja yrittäjinä.

Nyt me halutaan näyttää sulle, miten säkin voit tavoittaa sun unelmat ajanhallinnan keinoilla ja saada tasapainoa ja stressitöntä tehokkuutta työhösi ja arkeesi.

Tule mukaan maksuttomaan 5 vinkkiä ajanhallintasi kirkastamiseen -valmennukseen