Love it Valmennus

Miksi Kirkasta arvosi ja vahvuutesi -valmennus?

Arvot ja vahvuudet. Valmennus tuo sinulle rohkeutta auttaa sinua muutoksessa. Opit toimimaan aina omien arvojen, unelmien ja intohimojen mukaisesti! Verkkovalmennus on juuri sinulle, kun haluat varmistaa arvojesi voimassaolon ja merkittävyyden, saada voimaa, rohkeutta ja tukea elämäsi valintoihin ja itsesi kehittämiseen.

Hienoja pohdintoja. Hyvä että lähdin mukaan. Ihan liikuttuu, mitä kaikkea tuleekaan mieleen kun tuolla arvojen myllerryksessä vaeltelee.

Taina, 59

100% tyytyväisyystakuu

Me luotamme menetelmäämme ja sillä on saatu mahtavia konkreettisia tuloksia aikaiseksi. Tule mukaan ilman riskiä. Jos et usko onnistuvasi saavuttamaan valmennuksemme avulla lupaamiamme tuloksia, voit pyytää rahasi takaisin 30 päivän sisällä ostoksestasi. 

Verovähennyskelpoinen

Valmennuksen voi vähentää verotuksessa sinä itse, yrityksesi tai työnantajasi. Sinun kannattaa myös pyytää työnantajaasi hankkimaan valmennuksen sinulle, jos koet, että valmennuksella olisi positiivinen vaikutus työhösi.

Saat valmennuksessa kattavat materiaalit itsesi kehittämiseen. Ne ovat käytettävissäsi tietysti myös valmennuksen jälkeen. Voit osallistua valmennukseen milloin sinulle sopii. Aamulla, päivällä tai illalla. Valmennussivu materiaaleineen on aina matkassasi. Liity mukaan valmennukseen, jonka avulla kirkastat arvosi konkreettisiksi ja osaat hyödyntää vahvuutesi oikein! Varaa paikkasi pian!

Usko itseesi, mekin uskomme sinuun!

Panosta itseesi

Tuntuuko sinusta, että et ole täysin varma siitä, mikä elämässäsi sinulle on tärkeää ja mihin haluaisit panostaa? Menetkö helposti valtavirran mukana vain, koska se on helppoa, suosittua tai et uskalla tai jaksa tehdä omaa valintaa? Haluatko sparrausta siihen, mitä päivittäistä tekemistäsi ohjaavat arvosi voisivat olla? Tuntuuko tutulta?

Valmennus aihealueineen on todella positiivinen ja tehtävät työkirjassa loistavia! Tunnistin hyvin vahvuuteni ja miten niitä käyttää. Sain heti apuja töihin!

Mikko, Vaasa

Vai ovatko unelmasi ja tavoitteesi sinulle jo kohtalaisen selkeitä? Haluatko urallesi tai suunnitelmillesi buustia? Tarvitsetko sitoutumista, aikaa ja vahvistusta ajatustesi työstämiseen?

Tee muutos nyt ja panosta itseesi!

Mitä saavutat

✔️ Uskallat toimia aina arvojesi mukaisesti

✔️ Vahvistat itsetuntoasi ja identiteettiäsi

✔️ Tunnistat menestystekijäsi ja opit hyödyntämään niitä

✔️ Käännät kehitysalueesi vahvuuksiksi

✔️ Olet itsenäisempi ja rohkeampi

✔️ Menestyt valinnoissasi

Valmennuksen rakenne

Valmennussivu materiaaleineen on käytössäsi puoli vuotta, joten osallistuminen on joustavaa ja voit edetä oman tahtisi mukaan. Valmennussivusto toimii kaikilla laitteilla, materiaalit voit joko lukea ruudulta, kuunnella videoilta tai printata paperille.

Valmennuksessa sinulla on materiaalien lisäksi käytössäsi sparrausapu. Kaikki materiaalit saat toki itsellesi valmennuksen aikana, joten voit aina palata niihin ja muistuttaa ne mieleesi.

Askel 1: Sitoutuminen

Nykytilanteen kartoitus

Kiitollisuus ja onnellisuus

Askel 2: Minun arvoni

Perustelut ja juurisyyt

Priorisointi

Askel 3: Minun taitoni

Heikkoudet voimavaroiksi

Vahvuuksien hyödyntäminen

Askel 4: Rohkea minä

Kirkkaat arvot ja vahvuudet

Rohkeus ja menestys

Extra: Kirkasta henkilöbrändisi

Vahva identiteetti

Kirkas visio

Menesty maineesi avulla  

Käytössäsi koko valmennuksen ajan:

✔️ Valmennussivusto

✔️ Valmennusvideot

✔️ Kattavat materiaalit ja työkalupakki

✔️ Valmennusryhmän yhteinen webinaari

✔️ Valmentajan henkilökohtainen sparrausapu

✔️ Valmennusryhmän sparrausapu

✔️ Kysymys- ja vastauspalsta

✔️ Jatkovalmennukset jäsenhintaan

✔️ Alennus Love it! -kaupan tuotteista

Tunnistatko jotain seuraavista?

  • Onko sinulla usein tunne, että teet päätöksen, koska se on yhteisösi enemmistön päätös?
  • Ihannoitko urallaan eteneviä ja aina asiansa takana seisovia henkilöitä ja mietit miten itsekin voisit olla niin vahva?
  • Tuntuuko sinusta, että et ole täysin varma siitä, mikä elämässäsi sinulle on tärkeää ja mihin haluaisit panostaa?
  • Menetkö helposti valtavirran mukana vain, koska se on helppoa, suosittua tai et uskalla tehdä omaa valintaa?

Niin moni muukin, mutta tämä valmennus antaa sinulle keinot ja voimat toimia omien tavoitteidesi ja arvojesi mukaisesti!

Emilia Rautiainen on kannustava, inspiroiva ja aikaansaava itsensä johtamisen valmentaja ja tinkimätön naisjohtaja, joka vahvalla businesskokemuksellaan liiketoimintojen ja myynnin johdossa sekä luovalla kehittämishalullaan on luotsannut monta erilaista tiimiä ja organisaatiota menestykseen.

Noora Uitto on erinomaisilla vuorovaikutustaidoilla oivalluttava itsensä johtamisen valmentaja sekä palvelumyynnin ja avainasiakkuuksien johtamisen mestari. Hän on jalostanut oppinsa ja kokemuksensa lukuisten tiimien ja asiakkaiden käyttöön myös monien eri valmentajien, niin suomalaisten kuin kansainvälistenkin, kautta.

Mitä saavutat:

Valmennuksen päätteeksi olet matkalla kohti vahvempaa itsetuntoa ja identiteettiä. Tunnistat helpommin menestystekijäsi ja olet oppinut hyödyntämään niitä. Olet kääntänyt kehitysalueesi vahvuuksiksi. Olet itsenäisempi ja rohkeampi. Rakastat itseäsi enemmän. Sinulla on selkeät arvot ja vahvuudet, joita osaat hyödyntää elämässäsi paremmin!

Arvoni ovat olleet enemmän arjessani näkyvästi. En ollut koskaan näin niitä ajatellutkaan! Päivittäin kirjoitan valmennuksen herättämiä ajatuksiani talteen ja on tullut vastaan yllättäviäkin asioita. Tämä tuli todella tarpeeseen, kiitos siitä.

Mari, Joensuu

Valmennus tuo sinulle onnellisuutta, rohkeutta sekä auttaa sinua muutoksessa. Ja mikä tärkeintä toimimaan aina omien arvojen, unelmien ja intohimojen mukaisesti!

Kun ihmisellä on usko, asenne ja halu toteuttaa asioita, keinot löytyvät kyllä. Usko itseesi, mekin uskomme sinuun! 🖤