kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennus.

Kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennuksessa saat käyttöösi 4 askeleen ajanhallinnan menetelmän, jonka avulla sinä itse tai tiimisi asiantuntijat onnistuvat johtamaan ajanhallintaa tuloksekkaasti. 

Valmennus sopii kaikille työelämän asiantuntijoille ja yrittäjille, jotka voivat vaikuttaa omaan kalenteriinsa. Voit aloittaa valmennuksen heti tai ottaa yhteyttä, mikäli haluat hankkia verkkovalmennuksen suuremmalle tiimille.

4 faktaa verkkovalmennuksesta.

4 faktaa verkko-
valmennuksesta.

Ajanhallinta lähtee fokusoinnista. Kun fokusoit oikeisiin asioihin, tavoitteesi etenevät.

Valmennuksessa opit, mihin asioihin sinun kannattaa keskittyä ja osaat suhtautua tekemiseesi kriittisesti. Lisäksi opit kuinka tavoitetta sinulla kannattaa olla kerrallaan, jotta voit saada niitä edistettyä.

Tämä on toimivan ajanhallinnan ydin.

Kun tiedät, mitä asioita sinun kannattaa keskittyä edistämään on seuraava askel ottaa käyttöön keinot, joilla tavoitteita edistetään. Eli tutustut moniin ajanhallinnan tehokeinoihin, jotka tehostavat ajankäyttösi maksimiin. 

Yksi tärkeä keino on priorisointi. Valmennuksessa opit, miten työpöydälle kasaantuvia asioita priorisoidaan oikein. Kun priorisoit oikein, sekä sinä että lähelläsi olevat ihmiset voivat hyvin. Valmennuksessa opit tehokkaaksi priorisoijaksi ja opit, mikä kannattaa delegoida ja mikä poistaa kokonaan kalenterista.

Toimiva ajanhallinta on ennen kaikkea jokapäiväisiä, konkreettisia tekoja. Voi kuitenkin olla vaikeaa tietää, miten työviikko rakennetaan ajanhallinnan kannalta toimivaksi.

Valmennuksessa saat käyttöösi kehittämämme työkalun, jonka avulla suunnittelet hallitun viikon.

Ajanhallinta ei ole kilpajuoksu, vaan koko elämänmittainen maratoni. Ajanhallinan taitoja voi ja pitää kehittää jatkuvasti, sillä muuttuva arki asettaa koko ajan uusia vaatimuksia ajanhallinnalle.

Ajanhallinta on täsmällistä suunnittelua,  kurinalaista tekemistä, asioiden karsimista, EI:n sanomista, esteiden torppausta, tulipalojen sammuttamista, teräviä tehtävälistoja ja monia muita keinoja.

Tärkeintä on, että SINÄ ohjaat aikaasi, eikä aika ohjaa sinua!
onko kalenteri jatkuvasti liian täynnä eikä työ kiireen vuoksi onnistu halutulla tavalla?

Nykyajan työelämässä peräänkuulutetaan tehokkuutta, tavoitteita ja tuloksia. Näiden saavuttaminen vaatii rautaisia itsensä johtamisen ja ajanhallinnan taitoja, joita täytyy myös kaiken aikaa kehittää.

Kenelle valmennus sopii:

Kaikille niille arjen sankareille, joilla on mahdollisuus vaikuttaa omaan kalenteriinsa.

ajanhallinta kaipaa kirkastusta jos...

Kalenteri ei ole hallinnassa

Oma tai tiimisi  kalenteri on jatkuvasti ääriään myöten täynnä.

Työpäivät ovat päivästä toiseen tulipalojen sammuttelua eikä suunnitelmalliselle tekemisellä jää aikaa.

Päivistä puuttuu selkeä rakenne. Tarve selkeytetylle päiväjärjestykselle on kuitenkin tiedostettu, mutta ilmaan jää kysymys: kuinka rakentaa toimiva työviikko?

tekemisestä PUUTTUU SELKEÄ priorisointi

Sinä tai tiimisi suoritatte tehtäviä yksi toisensa perään, mutta on vaikeaa tietää mikä olisi tärkeintä edistää juuri tänään.

Kiireen vuoksi työn laatu kärsii ja tavoitteita on vaikeaa saavuttaa. Tavoite ei ole kirkas.

Aikaa tekemiseen kuluu paljonkin, mutta selkeästi väärien asioiden parissa. Tekeminen ja tehtävänkuva kaipaisi terävöittämistä.

 

KIIRE VAIKUTTAA JAKSAMISEEn JA MOTIVAATIOOn

Liiallinen kiire vie tekemisestä ilon. Päivät venyvät pitkiksi, palautuminen unohtuu eikä työ tunnu mielekkäältä.

Loputon kiire ja ajanhallinnan epäjärjestys syö sekä henkistä että fyysistä jaksamista heikentäen motivaatiota ja ammatillista itsetuntoa.

Kiire ja stressi heijastuu myös vapaa-ajalle.  

miltä tuntuisi saada työtehtävät ja kalenteri järjestykseen, kirkkautta työpäiviin ja selkeät prioriteetit?

Tavoitteiden saavuttaminen, tehokkuus ja tulokset vaativat sen, että sinun ja mahdollisen tiimisi itsensä johtamisen taidot ovat hallinnassa. Tärkeä osa itsensä johtamista on ymmärrys toimivista ajanhallinnan keinoista ja menetelmistä. 

Kun ajanhallintaa johdetaan oikein, saadaan takaisin myös työnilo ja motivaatio, jotka ovat saattaneet hukkua kaiken kiireen alle. 

Kirkastettu ajanhallinta auttaa jaksamaan paremmin ja tuo iloa bisnekseen!

kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennus

Kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennus on käytännönläheinen ja nopeita tuloksia mahdollistava verkkovalmennus, joka johdattaa konkreettisin askelin timanttisen ajanhallinnan ytimeen.

Valmennus perustuu yksilön itsensä johtamisen taitojen kehittämiseen. Voit hankkia verkkovalmennuksen itsellesi tai koko asiantuntijatiimille.

Kirkasta ajanhallintasi -MENETELMÄ

Askel 1: ajanhallinnan ensiaskeleet.

Opit selvittämään kaikki tekemättöminä roikkuvat asiat ja tunnistamaan, mihin aika nykyisessä arjessasi kuluu. Otat käyttöön ajanhallinnan seurantatyökalun.

Askel 2: tavoitteet ajanhallinnassa.

Kirkastat tavoitteesi ja opit priorisoimaan tekemisesi. Osaat tunnistaa ja valita oikeat tehtävät myös kiireen tunteessa. Opit sanomaan EI ja edistämään vain omia tavoitteitasi. Opit myös ajanhallinnan tärkeimmän kysymyksen hyödyntämisen.

Askel 3: täydellinen viikko, hallittu kalenteri.

Rakennat itsellesi täydellisen työviikon toimivan mallin pohjalta, joka pitää sinut ajanhallinnan tasalla. Opit vapauttamaan aikaa myös palautumiselle ja muille sinulle tärkeille asioille. Otat kaikki sinulle sopivat ajanhallinnan tehokeinot käyttöösi. Tiedät, miten tehtävälistoja käytetään oikein ja miten kalenteria hallitaan. 

Askel 4: timanttinen ajanhallinta

Tunnistat tilanteet, jotka voivat sysätä ajanhallintasi uudelleen kaaokseen. Tiedät kuitenkin, miten haastavat tilanteet selvitetään ja onnistut pitämään kalenterisi hallinnassa. Saat käyttöösi konkreettisen työkalun ja rutiinin, jolla onnistut myös jatkossa.

Voit hankkia valmennuksen työnantajasi kautta, jolloin sen voi vähentää yrityksen verotuksessa. Jos olet yrittäjä, voit vähentää valmennuksen yrityksesi verotuksessa. Henkilöasiakkaana voit lisätä valmennuksen tietenkin veroilmoitukseesi tulonhankkimismenoksi.

Luotamme menetelmiimme ja niillä on saatu mahtavia konkreettisia tuloksia aikaiseksi. Tule mukaan ilman riskiä. Jos et usko onnistuvasi saavuttamaan valmennuksemme avulla lupaamiamme tuloksia, voit pyytää rahasi takaisin 30 päivän sisällä ostoksestasi.

★★★★★
"Koulutus oli hyvin suunniteltu ja eteni jouhevasti. Kouluttajat olivat ammattitaitoisia ja tiesivät mistä puhuvat, sekä heidän laaja ammatillinen kokemus antoi hyvän pohjan esimerkeille"

Toni Lehkonen
SOK Kiinteistöässä
★★★★★
“Kiitos koronan sain aikaiseksi lähteä valmennuksiin mukaan. Kävin kaksi valmennusta ja molemmista anti oli tosi hyvä. Sain paljon vinkkejä oman toiminnan tehostamiseen ja tarkkailuun. Uskon, että nämä kantaa pitkälle! Kiitos Love it Valmennus.”

Eve
verkkovalmennusasiakas
★★★★★
"Halusimme tarjota asiantuntijatehtävissä työskenteleville yhdistyksemme jäsenille jotakin uutta - itsensä johtamisen taitoja oman arjen johtamiseen. Love it Valmennuksen etävalmennussarja tarjosi laajan kattauksen ajatuksia herättävistä teemoista. Love it Valmennuksen tiimi Noora & Emilia hoitivat kaikki käytännön järjestämisen ilmoittautumisesta palauteanalyyseihin asti, mikä teki siitä meille erittäin helppoa, kaiken kaikkiaan valmis paketti."

Mona-Lisa Näreaho, puheenjohtaja,
Helsingin Toimihenkilöt Pro ry - Ammattiliitto Pro
★★★★★
“Arvostan Love itin valmentajissa sitä, että heillä on paljon kokemusta organisaatioista ja työelämästä. Se tuo vinkkeihin ja sparraukseen aitoa näkemystä.”

Joni
verkkovalmennusasiakas
★★★★★
"Tämä valmennus avasi itsetuntemustani valtavasti ja sain avaimet käteen itseni johtamiseen! Ymmärrän omaa ja muiden toimintaa arjen tilanteissa aivan uudessa valossa."

Mikko
Valjasta resilinessisi -valmennuksen osallistuja

oletko siis valmis selkeyttämään ajanhallintaasi ja ottamaan kalenterisi hallintaan?

Tulemalla mukaan saat kaiken tämän:

Saat koko valmennuspaketin sekä kaikki yllä luetellut edut hintaan 249 € (alv 0%). 

Mikäli tämä sama valmennus järjestettäisiin live-valmennuksena, olisi hinta moninkertainen, joten verkko-opiskelusta saat todella hyvän hinta-laatusuhteen.

Lähde siis mukaan viimeistään nyt, sillä eikö olisi lopultakin aika saada tavoitteet maaliin ja ajanhallinta kuntoon!

Oletko kiinnostunut hankkimaan tämän valmennuksen koko organisaatiollesi tai omalle tiimillesi?

Valmennuksesta saadaan vielä intensiivisempi, kun siihen sisällytetään tiimisi yhteiset sparraustuokiot sekä tarvittaessa henkilökohtaiset sparraukset.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan asiasta lisää ja suunnitellaan juuri sinun tiimillesi sopiva valmennuskokonaisuus!

me autamme sinua ottamaan kalenterisi hallintaan.

Haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi tehokkaasti ja tuloksellisesti sekä päästämään irti epäsopivista toimintatavoista, jotka aiheuttavat sinulle kiirettä ja stressiä.
Me tiedämme, miten haastavaa ajanhallinta voi arjessa olla. Tiedämme, että joskus voi tuntua, ettei mikään maailman aika riitä, kun tehtävää tulee aina vain työpöydälle lisää.

Olemme itse käyttäneet vuosia kaikkein toimivimpien ajanhallinnan keinojen löytämiseen ja johtaneet niiden avulla sekä itseämme että tiimejä onnistuneesti.

Nyt haluamme opettaa, miten sinäkin voit saada selkeyttä kalenteriisi ja työhösi, niin että pääset nauttimaan tavoitteiden saavuttamisesta ilman, että hyvinvointisi kärsii.

usein kysyttyjä kysymyksiä

Valmennuksen läpikäymiseen menee keskimäärin 1 kuukausi, mutta kaikki materiaali on käytössäsi vuoden ajan ostamisesta. Ei siis huolta! Ehdit hyvin syventää oppejasi vuoden aikana ja palata materiaaleihin tarvittaessa.

Tulet nopeasti saamaan valmennukseen käyttämäsi summan takaisin, sillä valmennuksen avulla työtehosi tulee paranemaan merkittävästi.

Kertasummana ajateltuna hinta kuulostaa kovalta, mutta ajattelepa, jos jätät vaikka muutaman vaatehankinnan, ravintolaillallisen, aurinkolasit tai golfmailan ostamatta. Se on säästetty siinä. 

Voit maksaa valmennuksen myös osamaksuna ja muistathan, että voit pyytää myös työnantajaasi hankkimaan valmennuksen sinulle.

Valmennus on tarkoitettu käytäväksi askel kerrallaan. Kaikilla valmennettavillamme on kuitenkin oma tahtinsa ja tapansa edetä. Haluamme mahdollistaa jokaiselle sopivan valmennusrytmin oli se sitten kaksi viikkoa tai kaksi kuukautta.

Kyllä. Valmennuksen voi vähentää verotuksessa, joko työnantajasi, yrityksesi tai sinä itse.

Tiedämme, että valmennuksessa opettamamme menetelmät ovat toimivia ja tulet varmasti saavuttamaan niiden avulla tuloksia. Siksi uskallamme myöntää verkkovalmennukselle täyden tyytyväisyystakuun.

Jos siis et usko onnistuvasi saavuttamaan valmennuksemme avulla lupaamiamme tuloksia, voit pyytää rahasi takaisin 30 päivän sisällä ostoksestasi. 

Kerro, miksi tarvitset valmennusta työssäsi ja mitä voit sen avulla saavuttaa. Saat siis aikaan enemmän ja lyhyemmässä ajassa. Kerro myös, että työnantaja saa rahallisen panostuksen moninkertaisena takaisin kun ajankäyttösi ja priorisointisi tehostuu.

haluaisitko saada Kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennuksen työnantajasi kustantamana?

Näin perustelet valmennuksen tarpeen esihenkilöllesi

Ensisijaisen tärkeää on se, että pystyt kertomaan ja perustelemaan esihenkilöllesi valmennustarpeesi.

Voit perustella tarpeen esimerkiksi näin: "Valmennuksen avulla pystyn hallitsemaan laajan vastuullani olevan työkokonaisuuden entistäkin paremmin, ja pystyn varmistamaan, että projektit saadaan maaliin aikataulun mukaisesti".

Pääsia on, että pystyt perustelemaaan sen, että valmenuksen avulla sinussa tapahtuu muutos, joka vaikuttaa työn lopputulokseen tai siitä suoriutumiseen positiivisesti.

Ajanhallinnan valmennuksen tuloksena voit säästää jopa yhden työpäivän viikossa työaikaasi, jonka voit jatkossa hyödyntää työtavoitteisiisi. Lopputulemana työnantajasi saa tehokkaampaa ajankäyttöä ja parempia tuloksia.

On olennaista kytkeä perustelusi yrityksesi toiminnan mittareihin, kuten asiakastyytyväisyyteen. Voit perustella esimerkiksi näin: "Valmennuksen avulla pystyn jopa nopeuttamaan projektien toteutumisaikataulua, koska osaan delegoida tehtäviä paremmin myös tiimin sisällä. Nopeammin valmistuvat projektit näkyvät asiakastyytyväisyyden kasvuna ja parempana tuloksena."

Esihenkilön päätöksentekoa nopeuttaa ja helpottaa se, että pystyt heti kertomaan valmennukseen liittyvät tärkeät luvut, kuten hinnan.

Lisäksi laske, kuinka monta työtuntia arvioit valmennuksen läpikäymiseen kuluvan. 

On myös hienoa, jos pystyt perustelemaan, miten parannukset ajanhallinnassasi tulevat näkymään esimerkiksi myynnin kasvuna.

Lupaa esihenkilöllesi, että jaat tärkeimmät oppisi ja oivalluksesi myös muille tiimisi jäsenille ja organisaatiollesi hyötykäyttöön.

Anna kiinnostuksesi ja innostuksesi ajanhallinnan ja itsesi johtamisen oppimista kohtaan näkyä. Aito motivaatio aihetta kohtaan voi olla ratkaiseva tekijä päätöksenteossa.

milloin tämä verkkovalmennus on oikea ratkaisu?

Tämä verkkovalmennus on oikea valinta, jos sinä tai tiimisi olette valmiitaa tekemään töitä muutoksen eteen. Timanttinen ajanhallinta vaatii sen, että otat käyttöön kaikki työkalut, jotka me tarjoamme valmennuksessa käyttöösi. 

Jos valmius muutokseen löytyy, verkkovalmennus auttaa saamaan kalenterin hallintaan, enemmän aikaa suunnitelmalliselle työlle sekä vapauttamaan aikaa elämän muille tärkeille asioille ja unelmille.

Älä enää anna vuosien vieriä kiireestä ja paineen tunteesta kärsien, vaan tule mukaan ja aloita ajanhallintasi selkeyttäminen jo tänään!

ota kalenterisi hallintaan nyt
ja opi viemään tavoitteesi lopultakin maaliin.
tule mukaan kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennukseen.

Hinta 249 € (alv 0%)

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

noora@loveitvalmennus.com

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

emilia@loveitvalmennus.com

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Tilaan uutiskirjeen
Hyväksyminen*

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

noora@loveitvalmennus.com

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

emilia@loveitvalmennus.com