ajanhallintaan tehokkuutta videovalmennuksen avulla!

Tuntuuko sinusta, että haluaisit kyllä kehittää itseäsi ja ajankäyttöäsi, mutta aika ei vain yksinkertaisesti riitä? Päätimme kehittää tähän pulmaan ratkaisun: ajanhallinnan videovalmennus. Tehokkaat videovalmennukset voi käydä nopeimmillaan tunnissa läpi. Voit käydä valmennuksen kätevästi niin töissä kuin vapaa-ajalla. Lupaamme, että saat monta hyödyllistä ja helposti käyttöönotettavaa ajanhallinnan keinoa käyttöösi heti.

Videovalmennukseen voit palata useamman kerran, voit tehdä sen osissa tai kerralla. Valinta on sinun. Käytettävä aika riippuu myös omasta halustasi ja tarpeestasi. Voit ottaa täsmävinkit käyttöön tehokkaasti tai käydä koko materiaalin kaikkine tehtävineen läpi.

Ajanhallinnan videovalmennus. Täydellinen viikko & tehokeinot -videovalmennus. Tehokkuutta ajankäyttöön videovalmennuksen avulla. Nopea ja helppo tapa kehittää itseään joko kesken työpäivän tai omalla ajalla!

4 faktaa videovalmennuksesta.

Voit helposti kehittää itseäsi sinulle sopivana aikana sinulle sopivan ajan. Voit palata materiaaliin vielä uudelleen.

Et tarvitse valmennukseen kuin toimivan verkkoyhteyden sekä puhelimen, tabletin tai tietokoneen. Voit tehdä itsellesi muistiinpanoja videon edetessä.

Täydellinen (työ)viikko -videovalmennus sisältää 12 tehtävää

Ajanhallinnan tehokeinot -videovalmennus sisältää 7 keinoa ja 7 tehtävää

Valmennuksen voit käydä yksin tai yhdessä. Molempiin löytyy oma versionsa. Kummankin version voi vähentää verotuksessa joko sinä itse tai työnantajasi.

Kenelle valmennus sopii:

Kaikille niille, jotka haluavat kehittää itseään ja ajankäyttöään:

2 mahtavaa vaihtoehtoa tai molemmat yhdessä:

täydellinen (työ)viikko

Tämä videovalmennus sopii erityisesti, jos haluaa todellisen ryhtiliikkeen ajankäytön suunnitteluun ja kalenterinhallintaan.

"Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty" toimii ajanhallinnassa erinomaisesti. Kuinka usein suunnittelet työpäiväsi, -viikkosi tai -kuukautesi? Saatko päivässä tehtyä sen mitä piti? Varaatko myös itse tekemiselle aikaa, vaan vain sovituille tapahtumille? Sekoittaako yllättävät tehtävät (tulipalot) aina päiväsi?

Ajankäyttö suunnitellaan huolellisesti. Tehtäville varataan realistiset ajat, kaikki tekemiset suunnitellaan ajatuksella, ajankäyttöä painotetaan tavoitteen mukaisiin tehtäviin ja ennen kaikkea tehtävät tehdään niille varatussa ajassa. Älä tingi vapaa-ajastasi. Tee ryhtiliike kalenteriisi tai mikä parasta, vaikkapa koko tiimillesi.

ajanhallinnan tehokeinot

Tämä videovalmennus antaa ajanhallintaan heti käyttöönotettavaksi liudan tehokeinoja. Olemme myös modifioineet tuttuja menetelmiä uuteen uskoon. Kaikki keinot ovat sovellettavissa kenelle tahansa työtehtävästä riippumatta. Näillä keinoilla saat varmasti tehostettua ajankäyttöäsi, otat sitten käyttöön yhden tai kaikki keinot.

Tuntuuko, että et saa otetta ja on vaikea aloittaa tietyt tehtävät? Kasautuuko tehtävälistaan aina vaan lisää tehtäviä vaikka edellisetkin on tekemättä? Tuntuuko, että joihinkin tehtäviin kuluu ihan liikaa aikaa?

Ajanhallinnan tehokeinot sopivat niin yksilön kuin vaikka tiimin käyttöön, teet sitten töitä yksin tai yhdessä. Aika on kaikille sama. Se on jokaisen oma valinta, miten sen käyttää. Ota niskalenkki ajankäyttöösi tehokeinojen avulla nyt.

ajanhallinnan videovalmennus.

Kehitä itseäsi ja ajankäyttöäsi. Ota ajankäytöstäsi niskalenkki ja selviydy tavoitteisiisi arjen turbulensissa.
Älä epäröi enää, vaan tee päätös nyt. Valmennuksessa tavataan!

Voit hankkia valmennuksen työnantajasi kautta, jolloin sen voi vähentää yrityksen verotuksessa. Jos olet yrittäjä, voit vähentää valmennuksen yrityksesi verotuksessa. Henkilöasiakkaana voit lisätä valmennuksen tietenkin veroilmoitukseesi tulonhankkimismenoksi.

Luotamme menetelmiimme ja niillä on saatu mahtavia konkreettisia tuloksia aikaiseksi. Tule mukaan ilman riskiä. Jos et usko onnistuvasi saavuttamaan valmennuksemme avulla lupaamiamme tuloksia, voit pyytää rahasi takaisin 30 päivän sisällä ostoksestasi.

★★★★★
"Koulutus oli hyvin suunniteltu ja eteni jouhevasti. Kouluttajat olivat ammattitaitoisia ja tiesivät mistä puhuvat, sekä heidän laaja ammatillinen kokemus antoi hyvän pohjan esimerkeille"

Toni Lehkonen
SOK Kiinteistöässä
★★★★★
“Kiitos koronan sain aikaiseksi lähteä valmennuksiin mukaan. Kävin kaksi valmennusta ja molemmista anti oli tosi hyvä. Sain paljon vinkkejä oman toiminnan tehostamiseen ja tarkkailuun. Uskon, että nämä kantaa pitkälle! Kiitos Love it Valmennus.”

Eve
verkkovalmennusasiakas
★★★★★
"Halusimme tarjota asiantuntijatehtävissä työskenteleville yhdistyksemme jäsenille jotakin uutta - itsensä johtamisen taitoja oman arjen johtamiseen. Love it Valmennuksen etävalmennussarja tarjosi laajan kattauksen ajatuksia herättävistä teemoista. Love it Valmennuksen tiimi Noora & Emilia hoitivat kaikki käytännön järjestämisen ilmoittautumisesta palauteanalyyseihin asti, mikä teki siitä meille erittäin helppoa, kaiken kaikkiaan valmis paketti."

Mona-Lisa Näreaho, puheenjohtaja,
Helsingin Toimihenkilöt Pro ry - Ammattiliitto Pro
★★★★★
“Arvostan Love itin valmentajissa sitä, että heillä on paljon kokemusta organisaatioista ja työelämästä. Se tuo vinkkeihin ja sparraukseen aitoa näkemystä.”

Joni
verkkovalmennusasiakas
★★★★★
"Tämä valmennus avasi itsetuntemustani valtavasti ja sain avaimet käteen itseni johtamiseen! Ymmärrän omaa ja muiden toimintaa arjen tilanteissa aivan uudessa valossa."

Mikko
Valjasta resilinessisi -valmennuksen osallistuja

oletko valmis teostamaan ajanhallintaasi?

Tulemalla mukaan saat kaiken tämän:

me autamme sinua tehostamaan ajanhallintaasi.

Haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi tehokkaasti ja tuloksellisesti sekä päästämään irti epäsopivista toimintatavoista, jotka aiheuttavat sinulle vain kiirettä ja stressiä.

Me tiedämme, miten haastavaa ajanhallinta voi arjessa olla. Tiedämme, että joskus voi tuntua, ettei mikään maailman aika riitä, kun tehtävää tulee aina vain työpöydälle lisää.

Olemme itse käyttäneet vuosia kaikkein toimivimpien ajanhallinnan keinojen löytämiseen ja johtaneet niiden avulla sekä itseämme että tiimejä onnistuneesti.

Nyt haluamme opettaa, miten sinäkin voit saada selkeyttä kalenteriisi ja työhösi, niin että pääset nauttimaan tavoitteiden saavuttamisesta ilman, että hyvinvointisi kärsii.

Emilia & Noora

johda itsesi ja/tai organisaatiosi menestykseen. aloita se heti.

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Tilaan uutiskirjeen
Hyväksyminen*

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

noora@loveitvalmennus.com

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

emilia@loveitvalmennus.com